Když se do Blesku informace o svatbě dostala, Savarová od první chvíle mlžila. „Nezlobte se, ale snažím se maximálně chránit své soukromí. Zažila jsem už dost nepříjemných věcí,“ rozloučila se Savarová.

O pár hodin později byla ale v komunikaci sdílnější a svatbu potvrdila. „Jsem vdaná, ale opravdu to s vámi nechci více řešit. Ta situace nijak do mé práce nezasahuje,“ ujišťovala moderátorka. Ovšem zda je pravdivá informace, že si vzala podnikatele Jana Harangozza, jehož v minulosti provázela celá řada závažných obvinění, ale zatloukla. „Tahle informace je mimo, nevím, kde na to váš zdroj přišel,“ ohradila se Savarová. „Mé manželství opravdu odmítám veřejně řešit, promiňte,“ rozloučila se podruhé.

Moderátorka zpravodajské relace, jež by měla být tou nejserióznější v celém Česku, se evidentně prozrazení jména svého manžela bojí. Vše ale nasvědčuje tomu, že jejím mužem je právě Harangozzo!

Podle oficiálních údajů ministerstva vnitra totiž v Česku žije jedna osoba s příjmením Harangozzo Savarová, žena pod 30 let z Uherského Brodu. Savarové bylo v únoru 28 a vyrostla – jaké to překvapení! – v Uherském Brodě! Harangozzů je navíc v Česku jen šest...

Ani to však Savarovou nepřimělo, aby kápla božskou: „Už jsem k tomu řekla vše, nezlobte se...“

Nutno podotknout, že o vztahu moderátorky ČT a podnikatele Harangozza dostával Blesk náznaky už několikrát. Loni měla být Savarová v jeho společnosti spatřena (a údajně i vyfocena) na letišti v Paříži.

Vyhazov prý nehrozí

Pracovat ve zpravodajství ČT, to si žádá čistý štít. Třeba půvabnou Alexandru Noskovou (31) z křesla zprávařky vypráskali hned, co prasklo, že je milenkou hradního kancléře Vratislava Mynáře (47)! Prý kvůli obavě, že mohla v práci ztratit nestrannost. Může totéž kvůli (údajnému) manželství s Harangozzou potkat i Savarovou? Asi ne...

„O vstupu Anety Savarové do manželství jsme informováni. Soukromí zaměstnanců ale, pokud přímo nezasahuje do jejich práce, nemáme právo jakkoli komentovat,“ sdělila Blesku mluvčí ČT Alžběta Plívová.

Kdo je Jan Harangozzo?

- Bývalý chomutovský taxikář, později restauratér, dražebník i majitel soukromé Vysoké školy.

- Byl stíhán v kauze tzv. konkurzní mafie bývalého ústeckého soudce Jiřího Berky. Podle obžaloby měl uplácet úředníka NBÚ Vladimíra Šišu výměnou za informace z vyšetřování korupce a finanční kriminality. V roce 2010 ho soud obvinění zprostil.

- Vyšetřován byl také kvůli vyhrožování reportérovi ČT Jiřímu Hynkovi kvůli reportážím o jeho škole a napoijení na Berkův gang. Ani v tom případě mu ale trestný čin policie neprokázala.

- Turbostudent z plzeňské právnické fakulty. Pětiletý obor tam v létě 2005 »vystudoval« za dva a půl měsíce! Titul mu chtějí vzít, on se o něj soudí.

Raketová kariéra a sexuální skandál

Aneta Savarová patří mezi nejmladší moderátory Událostí ČT, do nichž se přes konkurs dostala v dubnu 2012. Před tím uváděla brněnské Události v regionech. A rovněž před povýšením rozpoutala velký skandál kvůli vztahu s ženatým kolegou Janem Hrubešem (42). Na toho dokonce podala trestní oznámení kvůli pronásledování, on s ní se pro změnu hodlá soudit kvůli poškození dobré pověsti.

Speciál Blesk tv MAGAZÍNU: 18 moderátorů zpráv na pranýři!

Na zprávy koukáme všichni, některé moderátory máme rádi, jiné raději přepínáme. A právě televizním tvářím, které nám každý večer oznamují novinky z domova i ze světa, se věnuje páteční Blesk tv MAGAZÍN.

pouták
Autor: Blesk
Fotogalerie
6 fotografií