Kateřinu Peclovou na Ice bucket challenge nominoval pořadatel Muže roku David Novotný a Katka ji přijala až po delším uvážení. Nejdřív jí to totiž připadalo jako blbost, ale pak si řekla, že je pro každou kravinu a šla do toho. A to i přesto, že byla nachlazená, měla po ruce jen špinavý kýbl a navíc nesnáší vodu.

Co se týče pocitů z natáčení, nebylo to nic moc, nenávidím vodu ve vlasech a v uších. Tam mi ale nakonec nenatekla, protože se všechna voda svezla po vlasech. I tak to stálo docela za nic. Taky jsem to video natáčela v noci, takže jsem nemohla vydat ani hlásku, abych někoho nevzbudila," vysvětlila ve videu autorka hitu Slepička.

Místo kýble tedy vylovila hrnec, vlezla si do vany a bez jakéhokoliv zvuku na sebe chrstla ledovou vodu. Její výraz je ovšem k nezaplacení. Kateřina totiž zjistila, že se netrefila do vany. „Nenašla jsem doma čistý kýbl, a tak jsem vzala ten největší kastrol, co jsem našla, a vytopila jsem koupelnu, protože se prostě nešlo trefit jen do vany,“ přiznala šokovaná zpěvačka.

Peclová byla také nejspíš jediná, kdo nikoho dalšího nenominovala. Možná ani nepochopila význam tohoto ledového řetězce.

Video
Video se připravuje ...

Ice bucket challenge Katky Peclové. Facebook

Fotogalerie
7 fotografií