Své štěstí na moderátorském poli zkoušel Václav Tittelbach už na Nově coby sporťák. Tam to nevyšlo, a tak když přišla nabídka z TV Barrandov na moderátora politické show Týden v ringu, který měl uvádět společně s bývalým boxerem Ondřejem Pálou (29), neváhal ani minutu. Pořad se tak nedočkal ani své premiéry. První vysílání bude až 2. září.

Podle serveru extra.cz výpověď dostal uprostřed natáčení. "Pála je divný a toporný, probíhají zkoušky, v pondělí se má jet naostro, jenomže včera Soukup na hodinu vyhodil Vaška, takže nikdo neví, co bude," prozradil serveru zdroj.

Jeho nečekaný rozchod potvrdila i televize. „Mohu potvrdit, že pan Václav Tittelbach se v pořadu Týden v ringu v pozici spolumoderátora neobjeví. Jediným moderátorem diskusního pořadu, který uvedeme poprvé v úterý 2. září večer, zůstává Ondřej Pála. Pilotní verze pořadu ukázaly na nutnost dramaturgických změn, které vyústily v koncepci, jež počítá s jedním moderátorem oproti původně zamýšleným dvěma," řekla Blesk.cz výkonná ředitelka skupiny MÉDEA GROUP a generální ředitelka TV Barrandov Ing. Marcela Hrdá.

Zároveň uvedla, že Tittelbach se bude na vývoji formátu nadále podílet, nikoliv však v roli spolumoderátora, a že nadále zůstává ředitelem dceřiné společnosti skupiny MÉDEA GROUP, jež je součástí stejného mediálního uskupení jako TV Barrandov. Tittelbach přitom není první, kdo musel z Barrandova zmizet závratnou rychlostí. Padáka na hodinu dostala i moderátorka zpráv Tereza Jemelíková.

Fotogalerie
1 fotografie