Popelář Aleš Háma: Tak kde mám auto?!

Před spalovnou v pražských Malešicích zastavil popelář Aleš Háma (41) a hned křičel, kde má to auto a vercajk. Jakmile mu popojeli s obrovským kuka-vozem a zaparkovali ho před ním, byl ve svém živlu.

Snad by i vyrazil do ulic na svoz! „Ve školce jsem si vymyslel historku, že můj strýc Ríša Boňuta je popelář, který mi vozí hračky, které lidi vyhodí... A všechny děti mi hrozně záviděly,“ vzpomíná moderátor.

BLESK Víte, že...
Aleš Háma kromě herectví a moderování také hraje na kytaru a zpívá v kapele Hamleti.

Tanečnice Lucie Vondráčková: Mám zákaz podpatků!

Tanečnicí prý chtěla být asi od osmi let. Než zpěvačka Lucie Vondráčková(34) odletěla do Kanady, stihla si zatančit před objektivem Jana Tůmy. Dokonce obula i boty na vysokém podpatku.

„Ty už jsem léta neměla, protože je kvůli operovaným nohám nemůžu nosit...,“ povzdechla si Lucie. A my viděli, že i obyčejné taneční boty mohou přivést člověka ke štěstí.

Kominice Naďa Konvalinková: Falešné saze

Umíte si představit Naďu Konvalinkovou (61) na komínu? My ano a ona sebe taky! Dokonce se na něm chtěla vyfotit, ale zraněná noha jí to, bohužel, nedovolila... 

Jakmile jí maskérka začala špinit tváře falešnými sazemi, okamžitě se rozzářila. „V šesti letech mi maminka řekla, že kominíci nosí štěstí. To se mi hned zalíbilo,“ prozradila herečka, která rozdává štěstí na divadelních prknech i obrazovce.



Dětské sny splinl Blesk magazín celebritám. Jaká byla jejich vysněná povolání?
Autor: Blesk


Video
Video se připravuje ...

Andrea Kerestešová jako baletka! A další dětské sny slavných! Markéta Reinischová, Jan Jedlička