Když se zpěvačka vyfotila před rokem a půl o Vánocích v bytě těžce nemocné Jiráskové, a pak zveřejnila snímek na svém profilu na sociální síti, mnozí Bílou kritizovali za to, že na ní parazituje. Hereččina nevlastní sestra jí to má za zlé dodnes!

„Nechápu, že za ní přicházely návštěvy, které se s ní fotografovaly. Nevím, jaké potěšení jim to mohlo působit. Fotit se s člověkem, který je na tom opravdu velmi špatně... Jiřinka byla naprosto bezbranná. Chvílemi byla mimo, na prášcích...,“ vzpomíná Petra.

I když se říká, že časem vše přebolí, pohled na fotografii s usměvavou zpěvačkou a zničenou herečku pouhé dva týdny před její smrtí jí dodnes neskutečně bolí. Hned si vybaví poslední minuty života nevlastní sestry.

Zpěvačka se ale hájí. "Zmíněnou fotku udělal kamarád Jiřinky Jiří Strach (40) na mobil a Jiřinka ji měla moc ráda. Dala si ji na noční stolek a i mně jednu podepsala. Ptala jsem se jí, jestli jí můžu zveřejnit a ona mi na to řekla - proč ne, je na ní vidět, že se máme rády, tak to koukej pustit do světa," řekla Blesk.cz Lucie Bílá. "Je mi líto, že se to někoho dotklo, ale mě záleželo jen na Jiřince Jiráskové. Vše, co jsem udělala bych pro ni udělala zas," dodala zpěvačka.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Nejsmutnější pohřeb v ČT a nenávist nad hrobem Jiráskové! redakce Blesk TV

„Ona si přála zemřít doma. Seděla jsem u ní, držela mě za ruce. Byla strašně statečná ve svém konci,“ vzpomíná Jandová v dokumentu Tajemství Jiřiny Jiráskové, který můžete vidět zítra večer na TV Barrandov.

Tváří v tvář se nevlastní sestry potkaly poprvé, když bylo Petře 10 let. Za Jiráskovou tenkrát přišla v doprovodu hereččina otce, kterému se narodila v druhém manželství.

„My jsme se poprvé setkaly u příležitosti otcových narozenin. Jiřinka byla šokovaná, jak jsem jí byla podobná. Od té doby jsme pomalounku navazovaly kontakt. Vyhledala mě ona, já byla rezervovanější, protože pro mě už byla velká hvězda,“ svěřila hereččina nevlastní sestra.

Strach: 3 dny před smrtí!

Bílá ale nebyla jediná, která se s herečkou vyfotila v posledních dnech jejího života. Pouhé tři dny před hereččinou smrtí se s ní na mobilní telefon vyfotil také režisér Jiří Strach (40). Fotku pak stejně jako Bílá vystavil na svém profilu na sociální síti.