Nosková týden po operaci pod sněhem

Zpěvačka Michaela Nosková už neví, co by. Minulý týden se podrobila operaci, která jí přinesla větší prsa. A ještě ani nedokončila rekonvalescenci a hned se provokativně vystavuje v laciných růžových šatech na večírku Muže roku, který proběhl jen pár hodin po její operaci. Teď však šla Michaela ještě dál.

Po celém světě kolují v těchto dnech výzvy a lidé se zlívají vodou hlava, nehlava. A zpěvačka samozřejmě nemohla zůstat pozadu. A tak si na sebe vymyslela opravdu „originální“ polití. Vyrazila do mrazíren do minus osmnácti, aby na sebe nechala převrátit kyblík sněhové drtě.

A protože si zřejmě zpěvačka spletla tuto „demonstraci“ s natáčením hollywoodského klipu, nechala si přistavit vysokozdvižný vozík se dvěma „mladíky“. Kdybyste však chtěli svalnaté opálené chlapce, čekali byste marně. Na vozíku se přiřítili dva dělníci v montérkách, jeden z nich poslušně odřídil vozík, druhý na Michaelu převrátil kýbl.

Toto rádoby kuriózní splnění výzvy vyšlo tedy spíše jako parodie. Navíc, když se zpěvačka nezapomněla vlnit pod „ledovou“ sprchou jako had a ukázat své břicho a nově nafoukané prsa.

Video
Video se připravuje ...

Nosková se ukázala jen v podprsence a kraťasech. youtube

Miss mokré tričko Mesarošová.

Pozadu nemohla zůstat i další pseudo-celebrita, modelka Dominika Mesarošová, která se ukázkově postavila na okraj bazénu a převrátila na sebe kyblík vody. Na tom by nebylo nic divného, kdyby si jen tak náhodou nezapomněla vzít pod tričko podprsenku. Výzva se tak rázem přeměnila v Miss mokré tričko. Tak hlavně, že se pánové mají na co koukat.

Video
Video se připravuje ...

Dominika si spletla výzvu s Miss mokré tričko. Facebook