Jako pán tvorstva se vdovec začal opět chovat poté, co musel vyklidit zpěvaččinu vilu v pražské Uhříněvsi a vrátit se k exmanželce do Říčan. Už zase rozhoduje o chodu celého domu, kde mu přitom patří pouhá jedna šestina!

„Táta mi zaslal SMS, ve které mi zakazuje přijít do domu v Říčanech. Nemáme teď dobré vztahy,“ prozradil Blesku Josef Rychtář junior.

SMS otce synovi:

  • Odhlaš se z Říčan, odmítám za tebe platit stočné! Nebydlíš tam a nic tam, ty dobytku, nemáš!
  • Tebe, ty hovado, nechci v Říčanech vidět. Nic sis tam nedal, žebráku línej!
  • Ty zkur*ysyne, chcípni někde jako pes!

Hned první večer po návratu do Říčan vdovec uspořádal bujarý mejdan. Se svým nohsledem, zvukařem Standou, nakoupil zásoby metaxy a piva a začali pařit.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Polil partnerku kyselinou! A noční mejdan vdovce Rychtáře! redakce Blesk TV



Společnost jim dělala ještě Standova manželka a Rychtářova sestra Jarmila. „Na celé Říčany vyřvávali písničky Ivety Bartošové. Pokud to takhle půjde dál, tak se snad odstěhujeme,“ stěžoval si ihned jeden ze sousedů.

Naštěstí pro sousedy mejdan netrval dlouho. Úderem desáté se celý dům odebral k spánku. Jen Rychtářova exmanželka Darina spala jako na trní a bála se, co přijde. „První noc ho naštěstí nepotkala, nevytáhla paty ze svého pokoje. Ale bojím se za ni, až dojde k setkání,“ řekla Blesku Darinina kamarádka.

Blesk víte, že...
Rychtář předal Ivetin dům Arturovu nevlastnímu bratrovi Jiřímu Štaidlovi, který vyřizuje dědictví po Bartošové.

Náhradní Gejša

Rychtář kolem deváté večer vyvenčil psa, o kterého se teď stará místy Ivetinyfenky Gejši. U té po zpěvaččině tragickém skonu propukla rakovina a musela být utracena. Pohřbena je na zahradě Ivetiny vily.

Jak to vidí právník? Lze se bránit soudně!

„Pokud je na domě více podílníků, nefunguje to tak, že by většinový vlastník měl právo rozhodovat o tom, co se s nemovitostí bude dít a co ten druhý vlastník s menším podílem může nebo nemůže. Jsou jen dvě cesty: Buď dohoda, nebo soudní řízení na návrh jedné strany, ve kterém je možno určit, jakou část nemovitosti a jakým způsobem může ten který vlastník užívat,“ komentoval pro Blesk renomovaný pražský právník JUDr. Jan Černý.