„Správné to není, ale vždycky to tady bylo, je a bude. Je to záležitost, kterou si v sobě neseme od přírody. Lidé jsou čuňata a každý se s tím musí srovnat, jak umí,“ odpověděl herec v dřívějším rozhovoru pro Deník.cz na otázku, jak se kouká na nevěru.

Ani ne dva roky poté se představitel blbečka Jarouška z Doktorů z Počátků zachoval – řečeno jeho slovy – jako čuně a po narození syna zahnul partnerce Michaele, která je dosud v šestinedělí! Jak se s tím vyrovnává? Zatlouká a před redaktory Blesku, kteří o jeho nevěře informovali jako první, utíká jako malý Jarda...

Jeho prvorozenému synovi je dnes 29 dní. Sám Písařík pochází z úplné rodiny a rád by prý tento model zachoval i pro své dítě. „Je lepší, když jsou rodiče spolu. Lidé se mají mít rádi a starat se společně o děti. Nikdo samozřejmě dopředu neví, co se stane a někdy partneři musejí jít od sebe, dítě by akorát trpělo. Vyrůstal jsem v rodině s oběma rodiči a myslím, že ta rodinná pohoda mi dala hodně do života,“ tvrdí Písařík. Ale jeho činy slovům vůbec neodpovídají.

Zřejmě se mladý herec řídí tlakem v rozkroku, protože žhavou líbačkou a pettingem s barmankou, kterou sbalí na večírku, rodinnou pohodu neudrží!

* Martin Písařík přišel na mejdan, kde si v zápalu oslav narození syna přihnul více než obvykle a svedl mladou barmanku, se kterou vystřihl líbačku jako z erotického filmu. Potom si ji odvedl na gaučík, kde postoupili ještě dál, k intimnímu dráždění rukama.
* Po vášnivém zážitku jel herec domů a druhý den šel s partnerkou na procházku s kočárkem jako by se nikdy nic nestalo.
* Blesk nevěrníka navštívil na natáčení Doktorů z Počátků, ale herec nejprve zatloukal, a pak raději utekl.



Video: Nevěrný Písařík

Video
Video se připravuje ...

Nevěrný Písařík: Tady je důkaz, že nezůstalo jen u polibků! Kristýna Léblová, Lukáš Červený, redakce Blesk TV

Co je to láska?

Láska je pro nevěrného Písaříka zřejmě cizí slovo. „Jestli to znamená, že spolu dva sedí a pořád si koukají do očí, nebo se týden nevidí a pak jsou rádi, že jsou spolu. Anebo po sobě házejí příbory a pak se pomilují na kuchyňské lince. Možností je spousta a přitom to nic z toho vlastně nevystihuje přesně,“ říká v již citovaném rozhovoru.