Blesku to potvrdila hercova životní partnerka Monika Fialková (28). „Pravda to samozřejmě je. Leží ve vinohradské nemocnici a je to vážné. Víc se ale vyjadřovat opravdu nechci, děkuji za pochopení,“ řekla zhrouceně Monika.

Vzhledem k tomu, že Trávníček leží na urologii, může jít o nemocný močový měchýř, ale také třeba - jak tomu u mužů po padesátce často bývá - o onemocnění prostaty. Potvrzené však momentálně nic z toho není.

„To může být něco s močovým měchýřem, panebože, to je strašný! Nepamatuji se, že by byl Pavel někdy vůbec nemocný. Měl maximálně chrapot, ale jinak si nikdy na nic nestěžoval. Možná na zvýšený tlak, ale jinak nic,“ svěřila Blesku Uršula Kluková (73).

„Jsem z toho opravdu hotová. Od rána jsem něco ve vzduchu cítila a ono je to tohle. Mně totiž, když něco napadne, tak se to stane,“ dodala Uršula, která hraje v Trávníčkově zájezdovém divadle.

Pavle, drž se! vzkazují kolegyně

Uršula Kluková (73), herečka
„Ať se drží! Každá nemoc chce trpělivost. Asi mu to ukazuje, že měl trochu zvolnit, že si toho bral moc. Ať je hlavně v klidu a postará se sám o sebe.“

Linda Finková (46), zpěvačka
 „Já Pavlovi vzkazuji, ať se kouká okamžitě uzdravit, protože hrát v jeho divadle je strašná prča a o tu prču fakt nechci přijít. A chci ji zažít co nejdřív!“