Nelehký životní úděl si připravil osud pro bývalou dětskou herečku Michaelu Kudláčkou (46), která celý život bojuje o své místo na slunci, ale prozatím ji spíše stíhají samé problémy. Když ji jako Barču znalo celé Československo ze seriálu My všichni školou povinní, bylo jasné, že jde o herecký talent. Ten však neobstál před přijímací porotou na konzervatoř.

Přestože herectví Michaela milovala, nakonec se herečkou nestala a živila se jako sociální pracovnice, barmanka nebo ilustrátorka, až skončila jako věštkyně a dopisovatelka na jednom internetovém portálu. Bohužel tyto profese jí nepřinesly ani štěstí a už vůbec ne optimální obživu.

Přepracovaní a zjištění, že je na ni vypsáno devatenáct exekucí ve výši 636 000 korun, vedlo až k tomu, že se Kudláčková ocitla v nemocnici. Její nejmladší dcera Johana (16) k hereččinu stavu napsala: „Mamce včera zkolaboval mozek a odvezla ji rychlá.“

I když má herečka oporu ve svých čtyřech dcerách a nynějším partnerovi Tomášovi, chce být maximálně soběstačná a nezatěžovat okolí. „Mé dcery mají svých starostí dost,“ prohlásila Kudláčková.

Fotogalerie
1 fotografie