Modelka Lucie Hadašová je hrdá maminka dcerky Denisky. Už za dva měsíce k ní ale přibude další ratolest. Spolu s hokejistou Jaroslavem Bednáře (37) totiž čekají další přírůstek do rodiny. Ale zatímco při prvním těhotenství si rodiče nechali ihned zjistit pohlaví dítěte, u druhého miminka se nechají překvapit. I když její manžel by si více přál kluka.

Hadašová má už jasnou představu i tom, jak bude probíhat její život se dvěma dětmi. Vzhledem k tomu, že stále ještě studuje vysokou školu a nechce se jí vzdát, hodlá si Lucie pořídit chůvu. „Kvůli škole si musíme pořídit chůvu, abych všechno stihla a dokončila vysokou,“ nechala se slyšet modelka.

Prozatím to však moc nevypadá, že by Hadašová vůbec těhotná byla. Má pouhých sedm kilo nahoře a to už je v sedmém měsíci. Lucie má rodit už za dva měsíce, ale divoké nákupy potřeb pro dítě ji absolutně míjejí. Ráda by totiž využila všeho, co jí zbylo po prvorozené dceři. „Použít se dá jak kočárek, tak i ta kupa hraček, které máme,“ s úsměvem dodala Lucie.

Fotogalerie
5 fotografií