Přestože Hrachovcová avizovala, že se jedná o jasnou parodii na Dádu Patrasovou a její slavnou hanbatou scénu z filmu Vrchní, prchni, výsledek byl více než rozpačitý. Hrachovcová se v bílých elastických šatech za povzbuzování psa, který vydával pištivé zvuky, svíjela víc než žížala Julie. Nezapomněla přidat prý erotické vzdychání.

Tuhle slavnou scénu Dády Patrasové Hrachovcová napodobovala
Autor: Facebook.com

„Děkuju Martě Jandové za nominaci. Pojala jsem to, i když mám pod tím prádlo, jako Dáda Patrasová ze slavné scény, když se polívá vodou. Já to pojala elegantněji,“ říká Hrachovcová na videu.

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Hrachovcová přijala výzvu Facebook.com

Ujistila se, že vypadá dobře a nominovala: Jaromíra Jágra, kadeřníka Libora Šulu, novináře a vášnivého běžce Miloše Čermáka a slovenského herce Lukáše Latináka. Jako třešničku na dortu vyřkla nominaci, která je ještě o fous překvapivější, než když Shakira nominovala papeže. Hrachovcová vyzvala k polití se ledovou vodou Dagmar Havlovou! Přijme bývalá první dáma tuto troufalou výzvu? No uvidíme.

Ze zahraničních celebrit se do ledové výzvy nejnověji přidal bývalý americký prezident George Bush, kterého polila jeho žena Laura. "Přece si nezničím svůj účes," řekla s pobaveným úsměvem na tváři bývalá první dáma Ameriky. Bush vyzval "svého přítele" Billa Clintona. "Včera měl Bill narozeniny. A můj dárek k jeho výročí je kýbl ledové vody," pronesl na videu Bush.

Video
Video se připravuje ...

George Bushe zlila jeho žena Facebook.com

Kuchař Jamie Oliver na sebe nechal převrátit celou lopatu bagru a akční herec Vin Diesel po zlití vodou vyzval k následování Angelinu Jolie, Baracka Obamu a ruského prezidenta Putina.