Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

I herci jsou jenom lidi: Podívejte, v čem slavní chodí do práce!

/
  • Podívejte se, v čem slavní čeští herci chodí do práce nebo jen tak ven
    Podívejte se, v čem slavní čeští herci chodí do práce nebo jen tak ven (Showpix.cz)
    21. srpna 2014 ● 05:00

    Taková koncentrace herců v pražském podhradí se jen tak nevidí. Když jsou ovšem Shakespearovské slavnosti, dupou slavní do kopce na Hradčany v zástupech. Podívejte se, jak přední čeští herci chodí do práce. Mnohé byste mezi davy turistů ani nepoznali.

  • 1.

    Tatiana Vilhelmová

    Vozí se do práce autem svého partnera Vojty Dyka, s nímž má syna Lojzíčka. Zatímco na večírcích bývá ve svých výstředních modelech k nepřehlédnutí, na ulici byste ji pod černým pánským kloboukem, za černými brýlemi a zachumlanou do kostkového šátku jen těžko rozpoznávali. Jediným oživením tohoto černobílého mišmaš modelu byla červená kabela. Z květovaných legín naše módní expertka Františka Čížková taky asi moc velkou radost mít nebude…

    Táňa Vilhelmová chodí po ulici dokonale maskovaná
    Autor: Showpix.cz

  • 2.

    Jaroslav Satoranský

    Známý čeledín Kuba z kultovních Krkonošských pohádek hraje v Shakespearově komedii Veselé paničky windsorské. Fotografové ho načapali minulý týden na ulici, když se svou kolegyní Simonou Stašovou rozdával zrovna fanouškům autogramy.

     

    Jaroslav Satoranský se také podepisoval fanouškům
    Autor: Showpix.cz

  • 3.

    Simona Stašová

    K vidění je na Malé Straně často. Kromě rozdávání autogramů se také pilně věnuje hlučnému telefonování. Módu moc neřeší. Většinou na sebe natáhne kalhoty, pohodlné botky a nějakou pestrou halenu nebo triko. Kromě módy neřeší ani parkování. Foťáci ji přistihli, jak místo lísku na parkování si za sklo dala svou fotografii.

    Simona Stašová se často podepisuje fanouškům
    Autor: Showpix.cz

     

  • 4.

    David Novotný

    Nevidí, neslyší, jen supí do kopce. Aby herci, který se maskuje pro jistotu ještě bekovkou, utekla cesta na Hrad, čte si za chůze na svém iPadu sportovní zpravodajství. No tak jen doufáme, že to byl server iSport.cz!

    David Novotný na cestu přes samé čtení ani neviděl
    Autor: Showpix.cz

  • 5.

    Matouš Ruml

    Hvězda sitcomu Comeback Matouš Ruml alias Lexa využil cestu do práce k sebevzdělávání. Jak se říká, učí se od těch nejlepších. Po cestě byl totiž hluboce zatčen to životopisu legendárního herce Charlieho Chaplina. Možná se tam pokoušel vyčíst návod, jak Zkrotit zlou ženu. V této Shakespearově hře se totiž střídá v roli s Vojtou Dykem a ten už svou ženu zkrotil dávno…

    Matouš Ruml si cestou do práce četl životopis Chaplina
    Autor: Showpix.cz

  • 6.

    Pavel Kikinčuk

    Ve Zkrocence hraje také Pavel Kikinčuk, kterého snad nejvíc proslavila role Šimona Pláničky v Troškově komedii Slunce, seno, jahody. Do práce na Hrad šel se svou kolegyní Lucií Štěpánkovou, která si taky s sebou táhla nezbytnou bichli na čtení.

    Pavel Kikinčuk s kolegyní Lucií Štěpánkovou
    Autor: Showpix.cz

  • 7.

    Bolek Polívka

    Slavný mim se na představení nechává vozit osobním řidičem. Rozumné. Jeden nikdy neví, kdy si bude muset dát společenskou skleničku nebo dvě, aby neurazil. Polívka tak raději řízení nepokouší. Leda by Bohuš vzal do rukou opratě a přicválal na koni..

     

    Bolek se do práce nechává vozit
    Autor: Showpix.cz

  • 8.

    Jana Bernášková

    Maminka ročního Theodora a sedmileté Justýny si užívá prázdniny jako všichni obyčejní Češi. S dětmi a manželem Rudolfem Merknerem, scénáristou populárního seriálu Vyprávěj, si vyrazili na pivko na zahrádku. Justýnka s sebou měla růžový kočárek, s malým Theem dováděl tatínek tak, že ho vyhazoval nad hlavu do vzduchu. Zatímco syn se bavil s tátou, Bernášková oblečená do džínů, tílka a zavinovacího svetru si vyřizovala telefonáty. Zkrátka rodinná pohodička.

    Rodinka Jany Bernáškové na pivku na zahrádce
    Autor: Showpix.cz

  • 9.

    Lukáš Langmajer

    Herec si vyrazil na romantickou procházku po Pražském hradě s manželkou Lucí. Sice se drželi za ruce, za celou cestu spolu sotva prohodili pár slov. Zatímco Lukáš obul pohodlné sandály (naštěstí bez ponožek), jeho žena nazula podpatky, což na pražské žulové kočičáky nebylo zrovna to pravé ořechově.

     

    Lukáš Langmajer s manželkou
    Autor: Showpix.cz

  • 10.

    Jiří Langmajer

    To jeho staršího bratra Jiřího fotografové načapali v centru Prahy samotného. Byl celý v běhu. Asi měl zrovna perný den už od rána, takže se nestihl ani oholit. S prošedivělým vousem vypadal spíš jako bratr Rumcajse…

    Jiří Langmajer měl tak naspěch, že se několik dní ani nestihl oholit
    Autor: Showpix.cz

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 11

evolucius:  Nektera jmena ani neznam...

(21. 08. 2014 17:32)

jeromeklapka: Pre autora: ten výkričník a to "udivení"by bolo namieste,keby chodili po ulici v kostýmoch od Shakespeara

(21. 08. 2014 17:04)

mekanik: a v čem by měli chodit,ve skafandru?autor je tupec

(21. 08. 2014 11:14)

jana999: přiznám, že už na ně nekoukám, nic koukatelného se dneska netočí a ty opakovaný už taky nemůžu ani vidět ale mám pochybnosti, že jich se to nějak dotkne, jsou dotovaní z našich daní, takže je platíte i když se nedíváte, tudle jak demonstrovali na mariánském náměstí, že mají soukromá divadla málo dotací, vylezlo ze suchýho, že dostává jenom 600 000 na den. To se potom podniká, to ani nepotřebují diváky, měli by si jako každý soukromý subjekt na sebe vydělávat samy. Nám pořád přejí kapitalismus ale samy si žijí za naše v socialismu

(21. 08. 2014 08:44)

dandova:

(21. 08. 2014 08:01)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy