Ještě před lety byla Michaela Nosková docela kypré děvče, které s velikostí prsou nemělo jediný problém. Nyní má však dvacet kilo dole a s tím šel dolů i rozměr ňader. A proto se zpěvačka rozhodla s tímto nemilým estetickým problémem udělat radikální změnu.

Včera se po zralé úvaze vložila do rukou lékaře MUDr. Libora Kmenta: „Překvapilo mě, že má Míša i po větší redukci váhy pevné tělo a hezká prsa. Jsou jen menší a lehce pokleslá,“ zhodnotil chirurg. Nakonec tak Míša skončila s menšími trojkami, které jsou vůči její postavě tak akorát.

Video
Video se připravuje ...

Míša Nosková: Nechala si zvětšit prsa! David Turek, Petr Soukup

Nyní zpěvačku čeká šesti týdenní nošení elastické podprsenky a čtrnáctidenní klidový režim. Ale hned, jak to bude možné, chce zpěvačka nastoupit na zkoušky k muzikálu Sněhová královna. Zde si zahraje roli potvory, která právě potřebuje mít větší prsa.

Hned po operaci se však Míša svěřila: „Dnes si připadám, jako kdyby mě přejel parní válec, ale je to hodinu od hodiny stále lepší.“ Zpěvačka se už teď moc těší, jak její ňadra budou vypadat. Prozatím totiž ještě neměla možnost je pořádně vidět.

 

Fotogalerie
7 fotografií