Zpěvák Karel Gott dostal nabídku dabovat animovanou postavičku faráře z připravovaného snímku Pošťák Pat, který bude letos na podzim uveden do kin. Mistr byl právě v maximálním soustředění a připravoval se na svůj debut v dabingu, když ho náhle zaskočil ochránce studia - velký pes!

Vlčák Nero je však dobrácké povahy a zpěváka Karla Gotta si na první pohled oblíbil. Psíkova náklonnost ke Gottovi ještě posílila, když si s ním zpěvák začal hrát a házel mu kus dřeva. „Je to šikula. Rybičky, želvy ani můj pes tohle nezvládnou, tak jsem se mu chvíli věnoval a bavili jsme se oba,“ prohlásil Gott poté, co si spolu doaportovali.

A protože pod drobnohledem přátelského hafana Karel prošel vstupní prohlídkou, byl konečně vpuštěn do studia, kde se mohl vrhnout na dabování. A jak mu to šlo? Karel Gott je přirozený talent na propůjčování svého hlasu a samotný režisér zhodnotil, že natáčení bylo zcela bezproblémové. Spolu s Karelem Gottem ještě dorazil do studia i Michal David (54), který také propůjčil svůj hlas jedné z post pohádky. A podobně jako Karel, musel i David projít výběrovým řízením přes ušatého Nera!

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott v 75 letech poprvé daboval! Byli jsme u toho! Kristýna Léblová, Jan Jedlička

Fotogalerie
7 fotografií