Nevádno se vyrojily informace o tom, že Andrea Verešová má nevlastního bratra, který žije v Liptovském Hrádku. „Často ho lidé vídali, jak s bezdomovci pije víno. Byl velmi uctivý, vždy každého pěkně pozdravil, ale začal pít. Zřejmě i proto se s partnerkou rozešli,“ říká jeden ze zdrojů pro slovenský portál.


Jak už se ví, Andrea má starší sestru Alexandru (40), která ji čas od času do společnosti doprovodila. Údajně však modelka tají i další dva starší nevlastní bratry. Ty měl její otec údajně z předchozího vztahu. Ovšem nyní to vypadá tak, že právě kvůli jednomu z nich - Jarovi, který má problémů nad hlavu, se modelka nevídá ani s otcem Ondřejem. Problémy Jara však nebyly malé. Měl skončilt i na nějakou dobu ve vězení! „Před půl rokem se vrátil. Zavřeli ho pravděpodobně za neplacení výživného.“


Modelka ale vše popírá. „To musí být nějaký omyl. Já nemám žádného nevlastního bratra,“ řekla deníku Aha! Verešová. A jedním dechem dodává: „Zlé vztahy? To je divné, táta je u nás zrovna celý týden na návštěvě,“ prozradila Andrea. A jako důkaz vyvěsila na své facebookové stránce foto spolešných chvil s otce.

Fotogalerie
4 fotografie