Dcera bývalého premiéra Stanislava Grosse Denisa opravdu roste do krásy. A s její postavou by mohla klidně vyrazit na přehlídková mola. A aby ne, za dokonalými křivkami stojí léta dřiny a odříkání. Denisa je totiž několikanásobnou mistryní ČR ve stepu. Nyní ji můžete vidět, jak to válí v muzikálu Marie Antoinetta.

Pozadu nechce zůstat ani její mladší sestra Natálie, ta se věnuje také stepu. Jenže step není jediná disciplína, kterou chce Natálie dobýt. Další metou je zpěv a natočení svého prvního singlu. A přestože mladší Grossova dcera už teď zpívá v muzikálech menší role, tohle jí nestačí a ráda by stála v první řadě jako hvězda!

Sestry Grossovy tráví s matkou prázdniny na Floridě. Tam je byla navštívit i zpěvačka Míša Nosková, která se s nimi pochlubila na své facebookové stránce. Holky si užívaly sluníčka pod palmami a dováděly ve vlnách. Uvidíme, jak budou sestry Grossovy válet i na prknech, které znamenají svět.

Grossovy dcery jsou jednou z jeho velkých radostí v době, kdy prodělává expremiér nelehký osud. Otec a manžel Stanislav Gross totiž bojuje s problémy s páteří a tím pádem má oslabenou pravou ruku. Celá rodina věří, že vše se obrátí v dobré, a to i přesto, že samotný Gross se obává nejhoršího a nedávno veřejně zpytoval svědomí.

Fotogalerie
7 fotografií