Do poslední chvíle Katka netušila, že na módní show návrháře Luďka Slanaře je i její bývalý manžel Vladimír Konvalinka, který si před dvěma lety poseděl pár měsíců ve vězení za finační machinace. O to větší šok ji čekal, když vešla na molo a vydala se přímo k místo, kde postával se svým kamarádem.

"Vůbec jsem nevěděla, že Vláďa přijde. Ale vzhledem k tomu, že si od Luďka pravidelně kupuje kožichy, tak byl asi pozván. Určitě se pozdravíme a prohodíme pár vět. Po těch letech je mezi námi normální vztah, ale nestýkáme se," řekla Blesku modelka, která za krále vrakovišť byla provdaná dva roky.

Průšová je tváří kožešinové kolekce, a tak udělala výjimku a po dlouhé době předváděla. "Stáhla jsem se ze společenského života, protože jsem spolumajitelkou firmy na pořádání akcí a věnuji se charitě. Občas předvádím nebo fotím, ale už to není to hlavní," dodala Kateřina.

Modelka je už nějaký ten pátek zadaná, ale o svém partnerovi nechce mluvit. "Není ze šoubyznysu. Užíváme si, že se o nás nikdo nezajímá, rádi grilujeme s přáteli, pijeme dobré víno. Večírky mi fakt nechybí," tvrdí Průšová, která by se už klidně stala maminkou, ale nechává tomu volný průběh.