Jindy ukazuje své tělíčko na přehlídkových molech, tentokrát se pochlubila zraněnými zády. „Takhle to dopadá, když si dáváte pozor při natáčení tréninků na náš připravovaný web, ale cestou z fitka uklouznete na schodech. Děkuji za opíchání naraženého obratle na ortopedii, které alespoň trochu pomohlo od bolesti,“ postěžovala si Mašlíková na sociální síti.

K tomu přiložila fotografii zraněných zad, na kterých má ještě oděrky a hlavně zalepený obratel, který si při pádu narazila. „Můžou za to žabky, šlápla jsem na hranu schodu a bylo vymalováno,“ svěřila se modelka, která musela do nemocnice i den po pádu.

Nešťastnice si teď bude muset dát od věčného posilování na pár dní nejspíš pauzu. "Bohužel mám stále bolesti. Opíchání nepomohlo. Nemůžu ležet ani se opřít, to je velmi bolestivé. Ale už funguji, dnes ráno jsem už moderovala," prozradila Blesk.cz Hanka, která věří, že se dá brzy do pořádku.

Čeká ji totiž sportovní pobyt v Turecku, kde bude trénovat zájemce, navíc se musí připravit na náročný závod, který poběží už koncem září. Na poflakování tak není čas.

Fotogalerie
6 fotografií