Herec momentálně v Beskydech natáčí nový seriál České televize s pracovním názvem Doktor Martin. A na place platí za největšího baviče i ve chvílích, kdy jsou prostoje mezi natáčením a nikomu není do smíchu.

„Pan Donutil je herec s velkým H, srší vtipem a dokáže si udělat legraci i sám ze sebe,“ pochvalují si jeho kolegové. Blesk tv MAGAZÍN nemohl chybět na natáčení scény, kdy Donutilova postava rozvíří vztahy v zapadlém městečku, kde právě probíhá svatba. Jakmile herec viděl našeho fotografa Jana Tůmu, vyskočil a pózoval. „Pan Donutil je třída, byl jsem za ním fotit už v Brně a je s ním sranda,“ šeptá fotograf.

Dobrá nálada

Mezitím se začala hledat kravata, která chyběla na jeho krku a po níž už deset minut byla sháňka. „Kde je prosím ta kravata? Už na ni čekáme,“ ptal se asistent režie do vysílačky.

Z ní se ozvalo jen: Děláme na tom, ještě chvilku. To přimělo asistenta prohlásit: „Já se snad oběsím…“ a herec pohotově zareagoval: „Na té kravatě?“ A hned byl slyšet smích. I od Jitky Čvančarové (36), která stála po jeho boku a vizážistky jí upravovaly účes.


Jaký je jeho doktor Martin Elinger? A která žena mu pomotá hlavu? Čtěte už zítra v Blesk tv MAGAZÍNU.