Mezinárodně uznávaná zpěvačka Andrea Tögel Kalivodová, přezdívaná také jako „česká Carmen“, patří mezi špičky operní scény. Teď ji však čekají zcela nové zážitky, už za tři měsíce se stane maminkou. A jak sama Kalivodová prozradila, bude to kluk jako buk a jeho jméno bude nejspíše Adrián.

Operní zpěvačka se nedávno vdala, před měsícem si vzala podnikatele Radka Tögela. Tento pár v minulosti musel projít těžkými zkouškami, a to když se vloni v únoru Kalivodová zhroutila a byla pět dnů v bezvědomí. Vše bylo zaviněno totálním vyčerpáním organismu a tzv. syndromem vyhoření.

Když už to vypadlo, že vše se dává do správných kolejí, těžkou ránu pro dvojici připravil osud ještě po druhé. Po tříměsíčním těhotenství přišli o dítě. Teď je však vše na správné cestě a novomanželé nedočkavě očekávání svůj první přírůstek do rodiny.

Než však přijde synek na svět, budoucí rodiče postupně obstarávají výbavičku pro miminko. Už mají postýlku a dívají se po chůvičce a lahvičkách. Jedinou věc, kterou chce pár koupit až po porodu, je kočárek. Ten mít zpěvačka v domě nechce, dokud se malé nenarodí. Kalivodová se také stále udržuje v dobré fyzické kondici, a přestože přibrala prozatím necelých deset kilo, očekává, že po porodu půjde všechno hned dolů.

Fotogalerie
6 fotografií