Klusova maminka Rita prožila před dvaceti lety nejhorší období svého života, kdy jí zemřela dcerka a dva roky na to její manžel, Tomášův táta. Přesto se dokázala opět postavit na vlastní nohy a dnes si žije pohádkovým životem. Podle týdeníku Sedmička si s přítelem Karlem postavila honosnou vilu o rozloze 440 metrů čtverečních, jejíž cena se odhaduje na 6 milionů korun.

Přitom její syn Tomáš Klus často působí jako lesní muž, který je rád za každou vydělanou korunu. Tomášova manželka Tamara může už teď jásat. Zpěvák totiž po mamince jednou zdědí nejen vilu, ale také další rozsáhlé pozemky, které Rita spoluvlastní. Patří k nim téměř 15 000 metrů čtverečních orné půdy a necelých 4 000 metrů čtverečních zahradní plochy. Navíc k luxusní vile patří dalších 16 000 metrů čtverečních travnaté plochy, z jejíž části má Klusova matka postavenou příjezdovou cestu.

To ale není zdaleka vše, co patří k majetku Klusových. Maminka Rita má před domem ještě dva vozy, jedno Porsche a jedno starší Suzuki. Je však otázkou, kde Klusova matka, která dělá vychovatelku ve školce, na luxusní dům a vozový park vlastně vzala.

Ve stopách své matky jde Tomáš alespoň co se týče výběru drahých aut. Sám vlastní Volvo XC90 v hodnotě zhruba 1 300 000 Kč. A nešetří ani na soukromých dovolených. Naposledy vzal svou manželku i s dcerou Justýnkou na tříměsíční leháro do Dominikánské republiky.  

Fotogalerie
8 fotografií