Voříšek ještě ani nepředpokládal, že soud vyřkne verdikt. Na programu byl totiž výslech svědků. Po něm ale soud vynesl očistný rozsudek. Skončila noční můra.

Dá na Lžičaře

Bude Karel žádat nějakou satisfakci za poškození dobrého jména? „O dalších krocích se musím poradit se svým právním zástupcem Josefem Lžičařem,“ prohlásil bezprostředně po jednání Karel. Právě jeho právník mu vléval do žil naději, že všechno musí dobře dopadnout. Voříšek tak věřil, že pravda vyjde nakonec najevo, a k těžkým chvílím, které zažíval, se už nechtěl vracet. „Děkuju všem, kdo mi od konce roku 2012 věřili a stáli při mně,“ vzkázal moderátor.

Poděkování za podporu

Další díky poslal Voříšek na Primu, kde s Klárou Doležalovou (40) moderuje hlavní zpravodajskou relaci Zprávy. „Moc děkuju, že mě v té pro mně nelehké chvíli vzala na svou palubu. Je mi tam nejlíp, jak mi kdy v práci bylo,“ vysekl poklonu kolegům z pražské Palmovky. 13 měsíců moderuje Karel Voříšek Zprávy na Primě

Krušné chvíle

V listopadu 2012 Nova stáhla Karla Voříška z obrazovky kvůli nařčení ze spolupráce se Státní bezpečností. V březnu 2013 s ním pak televize rozvázala spolupráci. Prý proto,  aby „měl dost času na to, očistit své jméno.“ Už na Novu však Voříšek přinesl své lustrační osvědčení, že u StB nebyl. Tehdy to ovšem nestačilo.

Video
Video se připravuje ...

Voříškův triumf na TýTý: Křivda a beznaděj už jsou za mnou redakce Blesk.cz