Přitom si život na kraji lesa kousek za Prahou – v Kostelci u Křížků – nemohl herec vynachválit. Jenže jeho ratolesti musí dojíždět do školy, navíc jsou po mámě šikovní na tenis a mají spoustu tréninků... Situace tudíž donutila rodinu zvolit radikální řešení a dům prodat.

„Chtějí do Prahy, protože tam stejně každý den dojíždějí. Jsou jen na cestách mezi Prahou a Kostelcem. Děti tam chodí do školy, Deniska tam i každý den trénuje tenis, tak žijou spíš v autech,“ prozradili sousedé z obce. „Mají už vybraný nějaký mezonetový byt, ale kupce na barák zatím nenašli,“ řekli Blesku.

A podle všeho kupec nebude jen tak... Rychlý totiž jen 11 let starou vilu nabízí k prodeji už rok a kupec se zatím nenašel. „Už zde byli nějací zájemci na prohlídce, ale nemovitost je stále k mání. Stále tady bydlí rodina Rychlých. Pan Rychlý je ale svolný o ceně ještě diskutovat,“ řekl Blesku realitní makléř.

Dětí jako smetí

Herec má dohromady čtyři děti. Z prvního manželství s herečkou Pavlou Vojáčkovou(49) má dva dnes již dospělé syny. Matěj (25) je reportérem na TV Prima a Ondřej (21) se po vzoru tatínka věnuje herectví (hrál i v Ordinaci). S druhou manželkou – bývalou profesionální tenistkou Janou Pospíšilovou pak Rychlývyženil dceru Denisu (15) a spolu mají ještě syna Petra (9).