Nemocnice na přání rodiny informace o zpěvákově zdravotním stavu neposkytuje. Mluvčí Magda Otáhalová jen řekla, že zpěvák je dál jejich pacientem. Manažerka zpěváka Martina Tůmová řekla, že nové informace nejsou k dispozici. "Brzy se to pravděpodobně změní," uvedla.

Znamenat by to mohlo například to, že lékaři ostravské fakultní nemocnice, kde zpěvák leží, by ho mohli pozvolna začít probouzet. Tento proces, který měl proběhnout už minulý týden, je velmi pozvolný a trvá i několik dní. Minulý týden probuzení však Hrůzův zdravotní stav ještě nedovoloval. "Jeho tělo na to není připraveno," řekla před týdnem Blesk.cz Hrůzova manažerka Tůmová.

U zpěvákova lůžka denně dlí jeho manželka Linda, která je v Ostravě i se svou tříměsíční dcerkou. Byli za ním také jeho kolegové z kapely nebo zpěvačka a kamarádka Anna K.

Za Hrůzou do nemocnice by také už nejraději zašla i policie, která potřebuje jeho svědectví, které bude pro vyšetřování Hrůzova napadení v ostravské Stodolní ulici klíčové.

Video
Video se připravuje ...

Zpěvák Hrůza po rvačce bojuje o život! Těžké poškození mozku! Markéta Reinischová



Zatím se policii přihlásilo asi deset svědků, s jejichž výslechy policie započne. Z útoku jsou obviněni dva mladíci ve věku 18 a 19 let, kteří byli posláni do vazby. Hrůza, který trávil v noci na 17. července čas po koncertě v jednom z baru na Stodolní, se dostal do konfliktu s těmito mladíky, kteří se začali prát. Zpěvák je podle svědků chtěl uklidnit. Když se mu to nepodařilo, rozhodl se zavolat policii. V tom okamžiku jej oba mladíci napadli. Policie je dopadla za pár dnů. Obviněni byli z vydírání, ublížení na zdraví a výtržnictví.

Policie s ohledem na rozsah zranění a prognózu dalšího vývoje kontaktovala i v tomto případě soudního znalce. Expert z oboru soudního lékařství má policistům podle Bartoše popsat mechanismus útoku i určit rozsah zranění.

Video
Video se připravuje ...

Hrůza bojuje o život, kolegové zatím na sebe plivou špínu! Markéta Reinischová, Jaroslav Bouda