Vašek Noid Bárta vzal svou novomanželku Gábinu Dvořákovou na nákupy. Jelikož se jim jejich první potomek narodí už na podzim, začínají svůj byt naplňovat dětskou výbavičkou. „Je toho strašně moc, co jako nastávající maminka musím mít. Vybrali jsme již kočárek i postýlku se třpytivými kamínky ve tvaru medvídka,“ svěřila se Gábina, která si pro výbavičku zajela do velkoobchodu s dětským oblečením v Hostivici.

Při té příležitosti se manželé také pochlubili snubními prsteny, které si vzájemně vyměnili 7. července na country statku nedaleko Volyně. "Jsou kombinací bílého a žlutého zlata. Dá se to skvěle kombinovat," pochlubila se modelka s tím, že svatba s Vaškem byl pro ni ten nejdojemnější a nejhezčí den v jejím životě. „Byl to pro mě větší emotivnější zážitek než to, když jsem se dozvěděla, že jsem těhotná,“ prozradila Dvořáková, která nyní používá jméno Bártová.

Přestože kilogramy to na Gábině téměř nejde poznat, už je v sedmém měsíci těhotenství. Pod srdíčkem si nosí dcerku, pro kterou už s Vaškem vybrali i jméno. „Pravděpodobně to bude Terezka,“ usmívala se Dvořáková, která se své holčičky už nemůže dočkat. Rodit bude v pražské podolské porodnici a starat se o ni bude manžel Marty Jandové Miroslav Verner.

Video
Video se připravuje ...

Noid s Gábinou o svatbě a těhotenství Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
7 fotografií