Zpěvák a kdysi sexidol mnohých žen se objevil na soustředění soutěže Muž Roku 2014, kde zavzpomínal na doby, kdy byl mladší a prozdradil o sobě, jak žije po operaci slinivky, jež mu operovali před dvěma lety.

V hotelu Rajská zahrada v Novém Městě nad Metují se Daniel sešel s dalšími celebritami z oboru i mimo něj. S radostí nakonec přijal pozvání a šel se podívat na konkurenci v podobě mladíků, aby zjistil, jak na tom vlastně stále je. Kdysi byl na jejich místě právě on, ale zůstává skromný. "Chlapi jsou ješitní a udělá jim to dobře," řekl na otázku, jak se cítí, když je nazýván právě sexidolem.

Kromě toho byl samozřejmě v hotelu raut a další pochutiny, které si poslední roky nemohl kvůli drastické dietě dopřávat. Dnes však už může jíst téměř vše. "Dva roky jsem držel docela drsnou dietu, ale díky tomu se dá říct, že dnes žiju celkem v pořádku." Co ale nemůže, je alkohol, který by ho mohl i poslat zpět na sál, kdyby jej konzumoval ve větším množství. "Můžu si dát trochu vína, můžu si dát pivo,ale ne ve velkém množství, jinak žiju už docela normálně," řekl na závěr.

Video
Video se připravuje ...

Daniel Hůlka: Jsem ješitný chlap! Prozradil co mu dělá dobře! David Turek, Marek Pátek

Fotogalerie
5 fotografií