To je i název songu, který vyjde na nové desce v září. Videoklip se natáčel v červencových dnech v Mimoni. První den se točili postelové scény a jízdy v kabrioletu a na motorce. Řízení si prý Markéta opravdu užívala. „Na rozdíl od Oty, který hraje v klipu mého milence. Při jízdě na motorce jen v tílku trochu mrznul, co by ale pro dámské obecenstvo neudělal,“ usmívá se Markéta.

Užívala si zpěvačka taky intimní chvilky v posteli s vysportovaným svalovcem? „Byla to hlavně sranda, Ota je můj dlouholetý kamarád,“ prozradila Markéta. V klipu vystřídala rovnou tři žhavé stylingy – kromě spodního prádla se tu předvede i v legínách od Alexandra McQuenna, které těsně obepínají její zadeček, nebo v lesklé minisukni a krátkém tílku.

„Moc nás těší, že o song má zájem i zahraniční trh, především Holandsko a Asie, proto se teď stříhá i anglická verze klipu s názvem Getaway boy,“ řekla Markéta. Text je prý ale odlišný, o nevěru v této verzi nepůjde. Že by byli cizinci na rozdíl od Čechů víc konzervativní, co se nezávazného sexu týká?

Fotogalerie
7 fotografií