S koupeným dortem v ruce, co by ho pekla, zbytečně by si poničila lak na nehtech, vyskočila v minišatičkách na stůl a s boky pohupujícími jak Demi Moore ve snímku Striptýz nakráčela přímo k sedícímu Vojtovi. Tomu nejdřív spadla brada až na zem, pak svou milou zulíbal a následně si spolu hodili bokem na parketě. No bokem, spíš tělo na tělo...

I když je herečka matkou tří synů, tak stále častěji dokazuje, že rozhodně ještě nepatří do propadliště dějin, a když chce, tak to umí roztočit stejně kvalitně jako v době, kdy se dostávala do povědomí diváků (Indiánské léto, Návrat idiota, Divoké včely...) a se svou kámoškou Aňou Geislerovou lámala rekordy v počtu rozbitých sklenic a zlomených srdcí filmových kolegů.

Sňatkem s Pavlem Čechákem a narozením synů to vypadalo, že se Táňa uložila k ledu a stane se z ní klasická ženuška. Ale omyl, do cesty se jí připletl Vojta Dyk. Nejdřív pracovně - společné představení Bláznivý Petříček a natáčení reklamy na multikina, už tehdy to můj kamarád stylista Filip okomentoval po svém: "Kdykoliv byla v jeho blízkosti, tak zmáčela všechny židle, na které si sedla." 

Ale ze žhavého flirtu se vyklubala láska jako trám. Táňa se kvůli o šest let mladšímu fešákovi rozvedla, porodila třetího syna a opět se stává vládkyní večírků, kde se objeví. I když by se mohlo zdát, že Vilhelmová sotva lapá po dechu, aby Dykovi stačila, je to naopak. Temperament a energie z ní doslova stříkají, a jestli si Vojta na chvíli klimbne nebo pojme podezření, že ji má jistou, bude mít velký problém s Tatianou udržet olympijské tempo á la Usain Bolt.