Svatba se konala v kostelíku ve vesnici Třebotov. Jenže nikdo přítomných hostů ji neviděl! „Svatební obřad se neodehrával před našimi zraky, ale v sakristii, protože ona se nemohla vdávat v kostele. V kostele se odehrával předsvatební ceremoniál, takové zásnuby a pak se odebrali do sakristie, kde byla starostka obce, která je oddala, a to jsme neviděli. Ten akt, kdy si řekli ano, to jsme neviděli,“ řekl Blesk.cz přece jenom pyšný tatínek Petr Janda.

Video
Video se připravuje ...

Jandová o záhadné svatbě: Proč jí táta neviděl a nemohla být v kostele? Kristýna Léblová, Jan Jedlička

Následná oslava a party se vším dobrým jídlem a pitím pak byla v uzavřené tvrzi. „Bylo to hrozně uvolněné. Na trávě byly deky, polštáře, lampiony, hrála skvělá muzika,“ popsala svůj vysněný den Marta Jandová, která teď bude používat manželovo příjmení Verner.

„Bylo to jako tady na zahradě, jen s tím rozdílem, že všichni byli vyfiklí,“ prozradila na tradičním letním mejdanu svého táty Marta. Její pětiletá sestra Anežka, rockerova nejmladší dcera, jí šla za družičku. Za svědky šli oběma novomanželům sourozenci - Martě svatbu odsvědčila její sestra Eliška a Mirkovi jeho bratr Jindřich.

Fotogalerie
7 fotografií