Filip Kratochvíl (19) – syn Lucie Bílé a Petra Kratochvíla

Koncem června složil Filip zkoušku dospělosti na prestižní škole Prague British School, za jehož studium Lucie Bílá zaplatila téměř 6 milionů Kč. Filip však nebude jako řada jeho spolužáků pokračovat ve studiu v zahraničí, ale chce si od studií na rok oddechnout. Hodlá se po vzoru svého otce věnovat především práci producenta, v jeho Divadle Ta Fantastika se tak již aktivně podílí na vzniku některých projektů. Do budoucna ale uvažuje o podání přihlášky na obor režie na FAMU nebo Filmové škole v Písku.

Syn Lucie Bílé úspěšně složil maturitu.
Autor: Lucie Vítková

Artur Štaidl(17) – syn Ivety Bartošové a Ladislava Štaidla

Své muzikální nadání Artur zcela jistě zdědil po své matce zpěvačce a otci skladateli. Má vlastní kapelu, ve které zpívá, ale také hraje na bicí. Jak se ale zdá, jen muzikou se živit nechce. Artur je totiž vášnivý kuchař, proto také studuje gastronomickou školu. Dokonce zvažoval studium v zahraničí, které ale musel kvůli smrti své matky odložit. Uvidíme, třeba z něj jednou bude manažer hoteliérství.

Iveta stráví Vánoce se synem Arturem.
Autor: David Malík

Lenny (19) – dcera Lenky Filipové a Borise Drbala

Lenka, která si říká Lenny, měla už od malička jasno, že půjde v matčiných šlépějích. Ve čtyřech letech začala hrát na klavír, v jedenácti složila svou první píseň, v šestnácti začala hrát s kapelou. Její píseň prorazila až do semifinále americké mezinárodní písničkářské soutěže. V současné době studuje na hudební škole v Londýně, a když může, doprovází na klavír svou matku po celém světě.

2035148:full:true:true

Mariana Prachařová (20) – dcera Dany Batulkové a Davida Prachaře

Její dědeček Ilja Prachař byl herec, stejně otec, matka i bratr Jakub. Bylo by divné, kdyby Mariana toužila po jiném povolání. V roce 2013 si proto podala přihlášku na DAMU. Za sebou už má ale svou první filmovou roli, kterou získala už v deseti letech. Tehdy si zahrála ve filmu Poklad na sovím hrádku, pro diváky je známější ze seriálů Horákovi, Trapasy nebo Comeback.

Dana Batulková si kvůli nemoci své dcery prošla peklem
Autor: Foto Blesk - Roman Souček

Adam Mišík (17) – syn Vladimíra Mišíka a Evy Mišíkové

Jeho otec Vladimír je slavný hudebník, jenž založil kapely jako Blue Effect, Flamengo nebo Etc. Adam po něm zdědil muzikální vlohy. Se svými písněmi Adam v současné době láme rekordy na hudební popové scéně. Stal se idolem dívčích srdcí a díky svému vzhledu si vysloužil přezdívku český Justin Bieber. Kromě zpěvu se věnuje herectví a tanci a v roce 2013 získal Slavíka v kategorii Objev roku.

2035149:full:true:true

Anna Vágnerová (16) – dcera Karla Vágnera a Katiny Papadopulosové

Skladateli Karlu Vágnerovi se povedly všechny děti. Syn Josef s dcerou Terezou jsou zpěváci, jeho mladší dcera Anna je velmi úspěšná sportovní gymnastka. Je trojnásobná mistryně ČR, stala se nejlepší juniorkou roku 2011 a v roce 2009 získala titul Objev roku. Své tělo prohýbá pomocí obruče, stužky, míče nebo kužele.

Muzikant Karel Vágner je pyšný na svou dceru Annu (16).
Autor: Jan Tůma

Jonáš Ledecký (21) – syn Janka Ledeckého a Zuzany Ledecké

Jonáš svému tátovi Jankovi šlape už delší dobu na paty. Čím dál víc mu podléhají davy fanynek, a to nejen kvůli jeho rockovému hlasu, ale hlavně sexy vzhledu. Jonáš má svou kapelu Ray Band, ale z fleku by mohl zářit i jako sólový zpěvák. V první kapele hrál už na základní škole. Mimo jiné v šestnácti letech mu vyšla první kniha komiksových příběhů nelétavého hrdiny Kiwi.

2035150:full:true:true

Martin Donutil (22) – syn Miroslava Donutila a Zuzany Donutilové

Na rozdíl od svého staršího bratra Tomáše, který se živí jako informatik, se Martin zhlédl v povolání svého slavného otce. Hercem chtěl být už od malička. Zahrál si v kultovních filmech a seriálech jako Lidice, Zdivočelá země nebo nejnověji Případy 1. oddělení. Kvůli angažmá v brněnském divadle se odstěhoval z Prahy, ale hostuje i v Národním divadle v Praze, kde se svým otcem hraje ve Sluhovi dvou pánů.

Syn Martin jde v Donutilových šlépějích, zanedlouho si spolu zahrají v divadle.
Autor: Blesk - Jan Tůma, archiv

Eva Střihavka (24) – dcera Kamila Střihavky a Evy Střihavkové

Starší dcera zlatovlasého rockera má za sebou celkem dost zkušeností. Zlato v hrdle po svém otci ale rozhodně nezdědila. Ve svých jednadvaceti letech totiž bojovala o korunku České Miss, ovšem svým pěveckým projevem ve volné disciplíně pohořela. Pracovala také jako redaktorka TV Nova, odkud odešla do České televize.

 680076:full:true:true

Anna Stropnická (25) – dcera Martina Stropnického a Lucie Stropnické

Zatímco se syn Martina Stropnického pustil stejně jako jeho otec do politiky, jeho dcera Anna zůstala věrná tátově původní profesi - herectví. Už od malička navštěvovala různé dramatické kroužky a hodiny tance. Herectví nyní dokonce studuje na vyšší odborné škole a za sebou má už několik rolí ve známém seriálu Ordinace v růžové zahradě, nebo v novém seriálu Clona. Před zraky divadelních diváků se dokonce ve hře Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou svlékla donaha!

2035151:full:true:true