Kvůli nemocnému hlasu se musel dlouho plánovaný koncert o dva dny odložit, nakonec ale proběhl. A všichni diváci byli nadšeni. Mezi nimi nechyběl český slavík a mistr pěveckého řemesla u nás Karel Gott (75). Ten dorazil krátce před koncertem do Prahy z Německa. Tam totiž probíhaly oslavy jeho 75. narozenin.

Od samého začátku až do konce jsem byl dojatý. Jeho koncert měl vynikající dramaturgii,“ řekl deníku Aha!. „Dvě hodiny Paul Anka i jeho kapela podávali skvělý výkon. To bylo senzační souznění,“ dodal zpěvák.

Mezi dalšími nadšenými hosty byl třeba zpěvák Václav Neckář, zpěvačka Jitka Zelenková, mediální magnát Michel Fleischmanna, nebo televizní hlasatel Alexandr Hemala. Nikdo z nich nelitoval, že na koncert dorazil. Anka totiž své vystoupení zvládl i přes zdravotní problémy jako vždy na jedničku.

Kanadský zpěvák navíc během svého vystoupení vytáhl na pódium Terezu Vágnerovou (22), dceru skladatele Karla Vágnera. A byla to úplná náhoda. Zpěvák ji samozřejmě neznal a vybral si ji úplnou namátkou. Když se Terezy zeptal, co dělá, s úsměvem odvětila, že je stejně jako on zpěvačka a že v těchto dnech se připravuji na svou první velkou muzikálovou roli. Od podzimu totiž zazáří v roli Meg Giry v připravovaném muzikálu Fantom opery. Když odzpíval, hodil Tereze na památku svou kravatu. Paulu Ankovi se musí nechat, že jeho gesto mělo šarm a styl!