Daniel Hůlka (46) - zpěvák a bratr Filip (48)

Dan Hůlka s bratrem
Autor: archiv Blesk

Bratr slavného pěvce Dana Hůlky Filip je úspěšným podnikatelem. Vynalezl "chytrý" odpadkový pytel, který usnadňuje třídění odpadů. A to je právě kámen úrazu mezi bratry. Dan měl Filipovi pomoci svou slavnou tváří s propagací, ale vykašlal se na to.

Sagvan Tofi (49) - zpěvák, herec a bratr Martin (53)

Sagvan Tofi s bratrem Martinem
Autor: archiv Blesk

I když to nevypadá, tak Martin je o čtyři roky starší než Sagvan. na rozdíl od svého bratra, který se živí jako zpěvák, muzikálový herec a producent, si zvolil podnikatelskou cestu a s rodinou se uchýlil do usedlosti u Karlových Varů.

Zdeněk Troška (61) - režisér a bratr Pavel (58)

Zdeněk Troška s mladším bratrem Pavlem
Autor: archiv Blesk

Otec komedií Slunce, seno ... a několika úspěšných pohádek Zdeněk Troška má o tři roky mladšího bratra Pavla, který je vyučený autoelektrikář. I když se Pavel živí rukama a na rozdíl od slavného režiséra je velmi technický typ, tak společně s manželkou si zahráli ve Slunce , seno, erotika.

Sámer Issa (29) - zpěvák a bratr Marwan (28)

Sámer Issa se svým bratrem Marwanem
Autor: archiv Blesk

I když je Marwan mladší, tak už je otcem pětiletého syna Marka. Marwan se živí jako barman v pražském klubu.

Braňo Polák (40) - muzikálový herec a sestra Helena

Braňo Polák a jeho sestra Helena
Autor: archiv Blesk

Sestra slovenského zpěváka a herce žije s partnerem na Mallorce. Vnadná blondýnka se na turisty vyhledávaném ostrově stará o populární music klub. Braňo za ní vždy o prázdninách na pár týdnů létá.

Václav Noid Bárta (33) - muzikant a bratr Štěpán (35)

Vašek Noid Bárta s bratrem Štěpánem
Autor: archiv Blesk

Starší bratr Štěpán se živí jako barman a je spolumajitelem koktejlového klubu. Zahrál si v několika klipech svého slavného bratra. Vašek, který se nedávno oženil s těhotnou snoubenkou Gábinou žije se Štěpánem a jeho rodinou, a maminkou v jednom domě v Uhříněvsi.

Miroslav Etzler (49)  - herec a bratr Tomáš (51)

Miroslav Etzler s bratrem Tomášem
Autor: archiv Blesk

V tomto případě je těžké říct, kdo je slavnější. I když tvář Mirka je víc profláklá než Tomášova, tak starší Etzler je novinářskou hvězdou. V CNN nejdřív pracoval jako produkční, posléze jako válečný zpravodaj, několik let byl zpravodajem České televize v Číně. V září 2008 získal jako první český novinář, Cenu Emmy, a to za aplikaci satelitních přenosů pomocí technologie BGAN, která umožňuje mobilní živé vstupy bez přenosových vozů.

Petr Jákl (40) - herec a sestra Alena (42)

Petr Jákl se sestrou Alenou
Autor: archiv Blesk

Nejznámější český kaskadér, herec a režisér filmu Kajínek Petr Jákl má jednu sestra, a to Alenu. Blondýnka se živí jako produkční a v minulosti chodila s Vaškem Noidem Bártou.