Celý týden se VIP zprávy věnují životnímu jubileu Karla Gotta. Posledními hosty ve studiu byly jeho dcery Charlottka a Nellynka. Kromě svých oblíbených písních prozradily, jaká jídla mají nejraději.

Zatímco starší dívenka si pochutnává na nudlích s mákem, mladší blondýnka si ulétává na špagetách se sýrem ochucených lanýžovým olejem. Tato delikatesní záležitost s atypickou vůní je známa především mezi gurmety. Cena jedné lahvičky se pohybuje okolo tří set korun, ale klidně může vyšplhat až dvou tisícům korun.

Jak to u Gottů doma vypadá, když se nikdo nedívá, poodhalila sama Slavíkova manželka Ivana, která pro svého muže natočila píseň a speciální klip, v němž se představila jako pilná hospodyňka, která s prachovkou šplhá po knihovně a oprašuje Slavíkovy ceny a artefakty.

V jiném záběru je vidět zoufalá nad plotnou, na níž se pálí jídlo. Z Ivaniny strany šlo jistě o nadsázku, ale upřímnost malých holčiček mluví za vše. Připálená pánev z klipu by ty jednoduhé nudle a špagety s obyčejným sypáním dost vysvětlovala...