Bráchové Artur a Honza vyrazili na premiéru.
Autor: Blesk – Jan Tůma, Marek Pátek, Pavel Machan
Jiří, Artur a Jan Štaidlovi na kolonádě. Jirka pro festival pracuje jako právník.
Autor: Blesk – Jan Tůma, Marek Pátek, Pavel Machan
Pro Artura jsou Jirka s Honzou, které má táta Ladislav (69) s právničkou Aňou (67), vzorem. Nejstarší brácha je dokonce něco jako náhradní otec.

Ještě v dobách, kdy s malým Arťou jezdila máma Bartošová k moři, brávala s sebou i Jana. Ten se o malého brášku vždy obětavě staral. Občas si potom vyrazili do kina nebo na koncert. Spojuje je totiž taky muzika. Artur bubnuje, Honza hraje na klavír. „Honza žije sportem, přitáhl k němu i Artura,“ prozradila rodinná přítelkyně.

Jiný člověk

V roce 2011 svěřil soud Artura do péče otce Ladislava. Od mámy Ivety se z Uhříněvsi přestěhoval do domu na pražském Albertově, kde bydlí nejen táta, ale také oba bráškové a jejich sestra Karolína (33). Společné bydlení se sourozenci Arturovi prospělo. Rodina z něj udělala jiného člověka.

Na festivalu rozdával úsměvy a šířil kolem sebe pohodu. Dokonce se nechal slyšet, že až mu bude letos v říjnu osmnáct, plánuje velkou cestu za moře.

Arturovi sourozenci

JUDr. Jiří Štaidl (39)

Poskytuje právní služby, věnuje se hlavně autorskému právu i ochraně průmyslového a duševního vlastnictví. Zabývá se i reklamou. S manželkou Annou má dvě dcery.

Ing. Jan Štaidl (38)

Pracuje s otcem Ladislavem jako manažer ve firmě a vedle toho působí v České asociaci americkho fotbalu. Mezi jeho partnerky patřila Pepina Nálepková (26).

Karolína Štaidlová (33)

Stala se produktovou manažerkou sítě britských obchodů. Jejím partnerem je momentálně syn herečky Hany Talpové (76) David Talpa. Ten byl reprezentantem ve squashi a dnes ho trénuje.