Ti, co šli v pohraničním městečku Rozvadov zrovna kolem bujaré párty a stavili se na jedno pivko, nejspíš ani netušili, že jsou na jednom z nejdražších mejdanů roku. Leon Tsoukernik na náměstí pohostil nejméně 3000 lidí, a nechtěl za to ani korunu nazpět.

A aby svému blízkému příteli Michalovi Davidovi dokázal, že si ho opravdu váží a zároveň si pojistil, že přijede, osobně si pro něj a jeho manželku Marcelu přiletěl vlastním vrtulníkem. Takový rodinný mazlíček vyšel Leona na 70 milionů korun. Tím ale jeho štědrost zdaleka neskončila.

Moderátorovi Leoši Marešovi (38), který kolemjdoucí obyčejné lidi bavil pár odpoledních hodin, nasypal do kapsy rovných 200 tisíc korun. Mareš své průpovídky zkrátka umí pořádně zpeněžit. Dalších neuvěřitelných 30 000 EUR (tj. 822 000 Kč), majitel kasina zaplatil německé skupině Modern Talking, která na mejdanu vystoupila.

Tsoukernik navíc kromě piva a šampaňského rozléval panáky jednoho z nejdražších koňaků ve velkém. Jedna štamprle takového koňaku Remy Martin vyjde na pěkných 600 korun. Kdo nechtěl koňak, mohl si s chutí pochutnat na vodce Beluga, přičemž panák stojí kolem 450 korun.

Na mejdanu navíc vystoupili kapely jako No Name nebo Elán, kteří také nevystupovali zadarmo. Leona honosná letní  oslava jedenáctých narozenin jeho kasina, která proběhla na pár desítkách metrů přišla majitele kasina nejméně na tři miliony korun.