Modelka Petra Faltýnová se na otevření letní sezony vodního parku Aqualand Moravia nemohla dočkat. Zabalila si sebou rovnou dvoje plavky, ve kterých se pochlubila sexy křivkami. Když se pak postavila vedle své kolegyně Terezy Fajksové, nikdo by nehádal, že na rozdíl od Fajksové má Faltýnová za sebou už jeden porod.

Skvěle si to tu s kamarádkou užívám. Jen mě hrozně mrzí, že nemohla Adrianka přijet se mnou. Je vodní živel a určitě by se tu vyřádila. Můj manžel si ji ale vzal a odjel s ní do Nice. Tatínek je šéf, takže když chtěl na výlet, jeli na výlet,“ přiznala Blesk.cz Faltýnová.

Další matkou, která se pochlubila svou vyzáblou postavou byla Pavla Vitázková. Herečka porodila v prosinci loňského roku a svým vychrtlým tělem nedávno všechny šokovala. „Během těhotenství jsem nabrala 27 kilo a teď už mám 35 kilo dole,“ svěřila se Vitázková s tím, že ji nejvíc dává zabrat kojení a shon kolem své holčičky. Stejně jako Faltýnová i Pavla přijela na Moravu bez dcery Barborky. Ta zůstala tento víkend na hlídání tatínkovi, který je momentálně v Praze.

Jediná máma, která si svého potomka přivezla do aquaparku s sebou, byla moderátorka Gábina Partyšová. Ta s malým Kristiánem (6) dováděla v bazénu. Na večerní párty si pak společně zatančili na parketu, kde Kristiánovi málem shořely kalhoty. Omylem totiž šlápl do hořící svíčky, která ležela na zemi. Máma Partyšová bebíčko pofoukala a Kristián tak mohl skotačit dál.