Inzerát s prodejem auta na svém profilu sdílela Vlaďka Erbová, která se s Dominikou přátelí. "Byla bych ráda, aby se auto co nejdřív prodalo, protože si chci koupit jiné. A tak jsem ráda, že mi kamarádky pomáhají. Rozhodně ho neprodávám, že bych neměla peníze, ale myslím že je čas na změnu a chtěla bych něco sportovnějšího," řekla Blesku modelka, která chce za auto 528 tisíc korun.

Přestože auto prodává za čtvrtinovou cenu, než byla ta pořizovací, stejně na tom silikonová modelka vydělá. Auto totiž před třemi lety dostala od svého tehdejšího o 40 let staršího podnikatele Petra Ptáčka.

Dominika má zatím dva favority - Porsche Panamera (od 2,5 milionu) a Mercedes CLS 350 (od 1,8 milionu). "Jsem pro druhou variantu, ale ještě se uvidí, co nakonec pořídím," dodává Mesarošová, která už dva měsíce randí s podnikatelem Markem. Že by se i on podílel na koupi nové káry?

"Jsem soběstačná a vždy se sama uživím. Můj kluk je chudej a nemám problém ho pozvat na večeři," tvrdí se smíchem v hlase blondýnka.

Video
Video se připravuje ...

Krásky, které školí silikonová Mesárošová. Co je naučí? Markéta Reinishová, Jan Jedlička