Charismatický herec je v jednom kole a těžko si najde chvíli na pořádný odpočinek. „Bývám hodně zavařenej, vystresovanej. Někdy jsem vycukanej, zároveň mám rád, když toho mám hodně. Před nedávnem mi má kamarádka s psychologickou aprobací řekla, že mám příznaky ADHD,“ přiznal herec v rozhovoru pro Instinkt.

ADHD je označení pro porucha pozornosti s hyperaktivitou, která patří mezi neurovývojové poruchy. Vyskytuje se u dětí školního věku, ale až v 50 % případů přetrvává do dospělosti. V tomto případě se spíš než o hyperaktivitu jedná o pocity vnitřního neklidu, vysoká impulzivita a poruchy pozornosti.

Člověk, který si nedopřeje dostatek klidu o odpočinku a jede na plné obrátky, může kdykoliv zkolabovat. „Dvě varovné příhody už proběhly, ale zatím dobrý. Vzal jsem si ponaučení a dávám si víc pozor. Dřív jsem to prostě dojel až na dřeň a pak se skácel. A všechny resty a problémy mezitím nabobtnaly. To už nedělám. Mám honičku rád, ale tak akorát,“ svěřil se Zach, který pokaždé zmizí na chalupu, když se mu v diáři rýsuje volno. Tam si odpočine, načerpá novou energii a jede nanovo.