Exekutoři zabavili Řepkovi veškerý majetek, který byl napsaný na jeho jméno. Kromě fotbalových trofejí a rybářských prutů přišel také o hrací automat a luxusní vůz. Právě s ním Erbová jezdila až do osudného dne, kdy nacouvala do exekutora.

Jen pár dní na to už drandila v novém luxusním autě, které jí poskytla autopůjčovna. S novým týdnem ale přišel další vůz. Dnes se Erbová vozí v MiniCooperu a libuje si, jak se se svou „Berunou“ skamarádila. „Už jsme kámošky,“ raduje se modelka, která tak na chvíli zapomněla na to, že jí při prokázání úmyslného ublížení na zdraví hrozí až tři roky vězení.

A zatímco ona střídá vozy stejně jako ponožky, její manžel dosud nezaplatil dluhy. „V rámci poptávané exekuce, kterou soud nařídil pro výživné na dvě děti, dosud nebylo dlužníkem ničeho uhrazeno," potvrdila Blesk.cz mluvčí Exekutorské komory Petra Báčová.

Navíc exekutor, kterého Erbová srazila, je stále v domácím léčení. "Vykonavatel, který byl zraněn při úředním výkonu soupisu movitých věcí, je nadále v pracovní neschopnosti, která trvá do 11. června. Ale není vyloučeno, že lékař tuto dobu prodlouží," svěřila se Báčová. Zdá se, že Řepkovy naschvály vůči své bývalé ženě a své dceři Veronice z prvního manželství budou mít ještě nešťastné následky.

Video
Video se připravuje ...

Přiznání Řepky a Erbové: Alimenty neplatí natruc dceři! Redakce Blesk.cz

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Auto srazilo dítě! A půjde Erbová sedět kvůli trucu Řepky? ccc