Lucie Bílá se nikdy netajila tím, že pro svou rodinu je ochotná udělat cokoliv. Třeba jim i zabezpečit pohodlné a luxusní bydlení za desítky milionů korun. Finančně je na tom tak dobře, že část svého majetku už má splacenou.

Zde je přehled veškerých nemovitostí Lucie Bílé, který zveřejnil týdeník Sedmička:

Tři byty v ul. Moskevská (Praha – Vršovice)

Bílá si koupila v jednom domě hned tři byty. Na všechny má hypotéku. První je zatížený částkou něco málo přes 3 miliony Kč, druhý částkou 1,7 milionu korun a na třetím visí hypotéka na 2,2 miliony korun.

Byt pro syna Filipa v ul. Žatecká (Praha – Josefov)

Luxusní byt v samém centru Prahy koupila Lucie Bílá v listopadu 2010. Jeho hodnota se odhaduje na 45 milionů korun. Tento byt je nejspíš celý splacený, není na něm žádná hypotéka.

Chalupa po extchánovi (Líšný u Malé Skály)

Hodnota chalupy a pozemků s výměrou 8800 m², které kdysi patřily otci Lucčina bývalého partnera Petra Kratochvíla, se odhaduje na zhruba 5 milionů Kč.

Dům pro bratra (Veltrusy)

Kromě svého syna Filipa Kratochvíla Bílá zajistila i svého bratra Karla. Na domě se dokončují poslední úpravy, pak bude připraven k nastěhování. I když tento domek pořídila Lucie pro svého bratra, je napsaný na její jméno.  

Domy a pozemky (Otvovice)

Ve svých milovaných Otvovicích, kde také už několik let žije, skupuje nemovitosti už od roku 2001. Kromě svého domu, jehož odhadovaná cena je 40 milionů korun, vlastní ještě dům svých rodičů, pozemky kolem nich, pole a garáž.

Byt na zámku (Prášily)

Byteček na místním zámku si pořídila v době svého vztahu s Radkem Pokorným. Na této nemovitosti však visí zástava z roku 2012 na více jak 3,2 milionu Kč ve prospěch Hypoteční banky.