Den poté, co Vlaďka Erbová srazila jednoho z exekutorů, kteří přišli zabavit auto jejího manžela Tomáše Řepky, se zraněný muž vrátil do nemocnice na kontrolu. Popsal nehodu tak, jak se ve středu před vilou Řepkových v Černošicích u Prahy odehrála.

Byl jsem na výkonu úředního rozhodnutí zabavit vozidlo dlužníka. Manželka dlužníka do mě najela zezadu, když odjížděla do školky z prostoru před svým domem. Já jsem to vůbec nečekal, že do mě najede," řekl Blesk.cz exekutor, který chtěl kvůli bezpečí zůstat v anonymitě. Proto sice souhlasil s focením, ale pouze zezadu, aby nebyla vidět jeho tvář.

"Zaslechl jsem vlastně jen hukot motoru, otočil jsem se a už jsem dostal ránu a odlétl jsem na plot. Pak jsem byl otřesen, přijela pro mě záchranka a tím to pro mě skončilo,“ řekl vykonavatel, jenž stále zůstává v pracovní neschopnosti.

Náraz s luxusním terénním mercedesem si vyžádal několik lehčích zranění. "Mám zhmožděniny na levé polovině těla. Byl to opravdu strašný mžik. Bál jsem se o nohy," přiznal exekutor. Lékaři ho po ošetření pustili z nemocnice do domácího léčení.

Exekutoři u Řepky zasahovali už podruhé. Prvně přišli před týdnem a kvůli milionové částce, kterou dluží na výživném na dceru Veroniku, mu zabavili osobní věci, rybářské pruty a fotbalové trofeje. Na seznamu měli také právě bílé terénní auto, které však při prvním zabavování nebylo u vily. Proto si pro něj přijeli ve středu ráno. Řepka po bouračce Erbové nakonec sám auto exekutorům předal. Odjel s ním asi kilometr daleko. Tam si s exekutory potřásl rukou a dal jim klíčky. Auto pak odtáhla odtahová plošina.

Video
Video se připravuje ...

Exekuce u Řepkových: Co zabavili, než Vlaďka přejela exekutora?? Jan Jedlička, Markéta Reinischová, David Malík