„Jsem druhý týden na nemocenské dovolené kvůli problémům s okem a pochroumané psychice,“ řekla Blesku otřesená dívka s tím, že už vyhledala pomoc odborníka. „Normálně jsem docela kliďas a silná osobnost, ale takový zážitek s člověkem dost zamává. První dny po incidentu jsem probrečela a cítila se poníženě,“ tvrdí mladá žena, kterou měl údajně opilý Mareš surově zmlátit v noci ze 7. na 8. května v jednom pražském baru, když stála se sestrou a kamarádkou na společných toaletách ve VIP zóně.



„Doneslo se mi, že to není zdaleka poprvé, co něco takového udělal, ale většina lidí se zalekla jeho jména a vše nechala plavat. Kdybych si to také nechala líbit, bude ve svém chování směle pokračovat,“ vysvětluje žena. Prý jí rozhodně nejde o finanční odškodnění. „Nechci z něj dostat peníze, jde mi jen o spravedlnost. Tohle si nemůže nikdo dovolit,“ je rozhodnutá bojovat. Už si dokonce našla právníka.

Zlomí mu vaz kamery?

Mareše v brzké době čekají perné chvilky. Incident měl totiž prý mnoho svědků, včetně personálu pražského baru Harley̓s, který si před soudem jen těžko dovolí celou věc nekomentovat. V baru navíc mají kamerový systém, který by Marešovi mohl zlomit vaz. „Samozřejmě, že na toaletách kamery nejsou. Ale minimálně to, jak ho vyvádí ochranka a on se poté do podniku vrací a vykřikuje, že se mi chce omluvit, by na záznamech mělo být,“ doufá údajná oběť.