Na odpolední akci v centru Prahy přišla Farna v těsných džínách ve tvaru mrkváčů. Nejenže takové kalhoty přidávají kila, ale zpěvačce v nich muselo být neuvěřitelné vedro. K větrání v třicetistupňovém parnu nepomohly ani díry na stehnech.

Ani samotný střih kalhot Ewině postavě nepřilepšil a svůj vzhled zpěvačka dorazila ohrnutím nohavic. Z jejích krátkých končetin se tak rázem staly nohy trpasličí.

K optickému prodloužení končetin si chtěla nejspíš pomoc kozačkami, čímž si bohužel také uškodila. Kdo by oblékl semišové kozačky, když je venku vedro na padnutí? I nohy chtějí po dlouhé zimě znovu dýchat...

Farna, vědoma si svých nedostatků, si k těsným mrkváčům vzala volnou černou halenku, kterou zastrčila do džín. To by ještě šlo, ale proč si na to ještě oblékla další vrstvu, a to červenou košili, která už je v takovém počasí zbytečná? Košili si Ewa navíc pokecala zmrzlinou, kterou si nejspíš dala cestou na akci.

Video
Video se připravuje ...

Ewa Farna už má 80 kilo, ale klidně vyrazí v bílém! Petr Soukup, Markéta Reinischová

Zde je pro Ewu 5 rad, aby si už dále neubližovala!

1) Okamžitě vyměň stylistu

Kolem zpěvačky se v poslední době motají módní poradci, kteří ji svými výtvory „zabíjí“. Jako tomu bylo například na předávání cen Anděl 2013, kdy jí někdo nacpal do o dvě čísla menších červených šatů. Ewa by se měla poohlédnout po někom, kdo ji oblékne moderně, ale zároveň tak, aby v tom nevypadala jako krabice.

2) Inspiruj se

Farna rozhodně není jedinou baculkou ve světě showbyznysu. Například zpěvačka Adele se na jevišti nikdy neobjeví, aniž by měla na sobě volné šaty, například do tvaru A. Takové šaty upřednostní vnady, ale zároveň skryjí větší zadek a macatější stehna.

3) Nech tělo dýchat

Obzvláště teď v horkých dnech není nutné své tělo cpát do těsných džín a hodit na sebe hned dva svršky. Ewě by vůbec neuškodilo, kdyby nechala své křivky trošku provětrat pod volnějším oblečením, které zároveň skryje její nedostatky. Za zkoušku by stála třeba volná sukně dlouhá až na zem nebo plátěné kalhoty.

4) Dospěj

Cestou za dětmi si Ewa dala zmrzlinu, která jí kápla na červenou košili. Zpěvačka, které je všechno jedno, si toho pochopitelně nevšimla, a tak na akci dorazila upatlaná od zmrzliny jako malé děcko. Ewo, už nejsi jedna z nich. Už je na čase začít o sebe dbát jako dospělá žena.

5) Zahoď kozačky

I Ewa si je vědoma, že vysoké podpatky ženám nohy prodlužují. Proto si k mrkváčům vzala kozačky na podpatku, ovšem semišky na masivním šteklu. Měla by si ale uvědomit, že její nohy by dostaly rázem jinou podobu, kdyby si ke zkráceným džínám vzala alespoň páskové střevíce, které opticky prodlouží a zeštíhlí nárt. Nohy pak vypadají více sexy.