Další rána pro už tak křehké manželství bývalého fotbalového reprezentanta a sexy modelky. Řepkově exmanželce Renátě (40) došla trpělivost s neplacením výživného na děti a poslala na muže exekutory! Už ve čtvrt na osm ráno tak včera na dveře luxusní vily za takřka 40 milionů korun v Černošicích klepali úředníci. I když je dům psaný na Erbovou, fotbalista uvedl, že tam bydlí a platí nájem ve výši 120 000 Kč měsíčně. Zdrželi se tam dobré tři hodiny a podle informací Blesk.cz zabavili vedle trofejí taky čtyřkolku a rybářské pruty. Právě rybařením se snaží Řepka čistit hlavu od problémů s Vlaďkou.

Exmanželka vede

„Napište si, co chcete!“ křičel včera do telefonu naštvaný Řepka. „Nezlobte se, to jsou věci, které nebudu komentovat,“ řekla smutným hlasem modelka. Zato Řepkova »ex« si mohla mnout ruce. „Díky spolupráci s exekutorskou kanceláří JUDr. Podkonického snad dojde k úhradě výživného. Pokud jde o děti, naše kancelář učiní vše možné i nemožné. Rozsudky přece nemohou být cárem papíru,“ řekl Blesk.cz právník Renáty Řepkové Miroslav Duda z advokátní kanceláře Skácel.

Nestará se o děti

Podle exmanželky fotbalista kašle na své děti stejně jako na placení alimentů na ně. „Dětem se nevěnuje, úplně je vymazal ze života. Nedávno ponížil vlastní dceru, když za ním přijela. On ji se smíchem vyhodil a paní Erbová na ni zavolala policii,“ svěřila se Blesk.cz Renáta Řepková v nedávném rozhovoru. Fotbalista její útoky nekomentuje a tvrdí, že ona se důsledně snaží, aby ho děti vytěsnily ze života.

S exekutory už má zkušenosti

Poté co exekutoři v červenci 2012 zabavili Řepkovo auto přímo na ulici, vrhli se na jeho další majetek. Kvůli dluhu na výživném 25 000 Kč fotbalistovi obstavili byt v pražské Bubenči.

Letos v únoru Řepka žádal o snížení alimentů, ale u soudu moc nepochodil. Na syna Tomassa (13) nadále musí platit 25 000 Kč měsíčně. V případě dcery Veroniky (18) se částka snížila ze 76 000 Kč na 40 000 Kč.