Někdejší boss podsvětí Ivan Jonák si po svém propuštění z vězení užívá svobody, jak je to jen možné. Proto si nenechal ujít premiéru filmu Bony a Klid 2, kterou zrežíroval jeho dlouholetý kamarád Vít Olmer.

Čerstvě propuštěný Jonák na premiéru vyvedl celou svou rodinu. Po devatenácti letech ukázal svého syna Adama, jemuž byl pouhý rok, když Jonáka zavřeli. Jejich dosud nejslavnější fotografie byla z doby, kdy byl Adam ještě miminko. Polonahý Jonák seděl rozvalený na židli, v jedné ruce držel pistoli a v druhé právě svého syna Adama. Toho zplodil se svou družkou Jarkou, kterou dodnes nazývá Jahůdka.

Na červeném koberci se vedle svého otce včera blýskla také jeho mladší dcera Veronika. Té bylo pouhých šest let, když Jonáka zavřeli. Její tragické dětství se na ní podepsalo. Utekla od své babičky a ve čtvrtém ročníku Vysoké školy ekonomické okusila drogy, na kterých se pak stala závislou.

Jonákova starší dcera Sylvie se na premiéru filmu nedostavila. Nejspíš proto, že se svým partnerem a synkem žije až v dalekém Žďáru nad Sázavou. Ani ona ale na svého otce nezanevřela. Byla to právě ona, kdo na Jonáka čekal před věznicí Pankrác, když ho po osmnácti letech propustili. Jak Veronika, tak Sylvie jsou dcery Jonáka a jeho manželky Ludviky (†34), za jejíž objednanou vraždu byl Jonák zavřený.

Video
Video se připravuje ...

Skamene a Jonák si vyřizovali účty, esenbáka z Pelíšků trápí nemoc! Redakce Blesk.cz