22:39 Slavnostní předávání tímto končí a i my se s vámi loučíme.

22:32 Členové formace Kudykam nakonec zazpívali Hapkovu píseň "Štěstí je krásná věc". A zazpívali ji za potlesku stojícího hlediště.

22:26 Po krátké pauze ve vysílání se Adéla Banášová opět přihlásila z karlínského divadla a vyhlásila nejočekávanější kategorii večera. Jde o uvedení do síně slávy. Michal Horáček do ní uvedl svého kolegu a kamaráda Petra Hapku. Skladatel ale nemohl dorazit, a tak za něj cenu převzala dcera Petra Hapková. "Přejeme ti, Petře Hapko, ať při Tobě stojí všichni dobří andělé," rozloučili se moderátoři večera se skladatelem i diváky.

22:05 Speciální cenu za celoživotní dílo od pořadatelů Andělů překvapivě získal mistr Karel Gott. "Tato cena se většinou dává těm zpěvákům, kteří na hudební scéně končí. Ale já bych vám chtěl oznámit, že nekončím. Pokračuji dál," prohlásil s velkým elánem nestárnoucí Karel Gott. Dotklo se snad toto ocenění mistra Gotta tím, že už ho chtějí vystrnadit z hudební scény?

Speciální cenu za celoživotní dílo převzal Karel Gott.
Autor: Pavel Machan

21:48 Ač se pořadatelé a Adéla Banášová snaží, jak se snaží, letošní Andělé moc úspěchu nesklízejí. Svědčí o tom pohled do poloprázdného hlediště. UFO Jana Kratochvílová nejspíš věděla, proč má zůstat v místním baru a do sálu se vůbec nehrnout.

Poloprázdný pohled do hlediště Hudebního divadla Karlín.
Autor: Pavel Machan
Letošní Andělé nezaplnili ani půlku sálu.
Autor: Pavel Machan

21:35 Zpěvačkou roku se stala Lenka Dusilová. Její zástupkyně, která za ní přišla převzít cenu, prozradila něco, čím se Dusilová ještě včera tajila. Dusilová těsně před týdnem porodila zdravého chlapečka.  Na otázku Blesk.cz, zda už porodila, s úšklebkem odpověděla negativně. "O tom nic nevím," řekla Lenka.

Těhotná zpěvačka Lenka Dusilová při natáčení nového alba
Autor: ČTK

21:30 Tak už to vypadá, že Táňa Vilhelmová není jediná, kdo dorazil v bílém. Snažila se jí trumfnout boubelatá zpěvačka Ewa Farna. Zpěvačka má ve zvyku vystrkovat na publikum svůj objemný zadek a nezapomněla ani dnes.

Ewa Farna oslnila pochmurný divadelní sál bílým outfitem.
Autor: Pavel Machan
Ewa má ve zvyku vystrkovat na publikum zadek. Nezapomněla ani dnes.
Autor: Pavel Machan

21:22 Nová hvězda večera Conchita Mareš Buřt předává cenu Objevu roku zpěvačce Lenny. Mezitím se Leošova kolegyně Adéla Banášová se převlékla do letních růžových šatů.

Leoš Mareš jako Conchita Wurst na předávání cen Anděl. Na pódiu s Lenny
Autor: Foto Blesk - Pavel Machan, Marek Pátek

21:18 Sál se konečně probral. Na jevišti se objevila vousatá zpěvačka Conchita Wurst, která letos vyhrála soutěž Eurovize. Hlediště okamžitě stichlo. V tu chvíli by byl slyšet spadnout špendlík. 

 

ŠOK. Z úst vousaté zpěvačky zní: "Dnes se podíváme do minulosti na to...", a v tu ránu sál propuká v hlasitý smích. Žádná Conchita, ale Leoš Mareš.

Leoš Mareš jako Conchita Buřt oživila předávání ceny Andělé 2013.
Autor: Pavel Machan, Marek Pátek

Mareš nenechal nic náhodě a jako Conchita Mareš Buřt měl i oholené nohy!
Autor: Pavel Machan, Marek Pátek

Leoš Mareš jako Conchita Wurst na předávání cen Anděl. Na pódiu s Lenny
Autor: Foto Blesk - Pavel Machan, Marek Pátek

Lenny na cenách Anděl zazpívala velice smutnou píseň, brala ale sošku!
Autor: Foto Blesk - Pavel Machan, Marek Pátek

21:15 Veselejší náladu nepřinesl ani vynikající zpěvák Dan Bárta. 

21:03 Dcera Lenky Filipové zpěvačka Lenny svým pěveckým vystoupením přivodila v Karlíně ještě smutnější a ponurejší náladu, která na diváky u televizních obrazovek dýchá. 

 

Těžko říct, zda za unylou atmosféru může ničím neokořeněný program nebo všichni v sále v tichosti vzpomínají na svou kolegyni Ivetu Bartošovou, která před dvěma týdny spáchala sebevraždu.

20:56 Ženám se právě rozzářily oči. Na jeviště vstoupil ďábel Vašek Noid Bárta. Ten se za půl roku stane díky své přítelkyni Gábině Dvořákové poprvé otcem.

Vašek Noid Bárta zazpíval na cenách Anděl svou novou píseň.
Autor: Foto Blesk - Pavel Machan, Marek Pátek

20:45 Podle informací Blesk.cz do Karlína přiletěla i UFO zpěvačka Jana Kratochvílová. Její kroky však nevedly do divadelního sálu, kde právě zazářila na podium zpěvačka Debbie, ale Kratochvílová měla namířeno do místního baru.

Zpěvačka Debbie sice neuspěla v soutěži Superstar, za to na pódium válí.
Autor: Pavel Machan

Kratochvílová sice nemá na hlavě potápěčskou helmu a ani nepřijela na velbloudovi, jak má ve zvyku, ale tentokrát svůj obličej kompletně zakryla červenou parukou. Trochu nám připomínala postavu Davy Jonese z filmu Piráti z Karibiku.

Jana Kratochvílová se schovává pod červenou parukou.
Autor: Foto Blesk

20:41 Jak Klus před malou chvílí řekl, rád se objímá, a tak využil situace a objal Matěje Rupperta, který si od Kluse převzal sošku za vítězství v kategorii Videoklip roku.

Cenu za videoklip roku získali Monkey bussiness
Autor: Marek Pátek, Pavel Machan

20:40 Věčný cestovatel Tomáš Klus dorazil do Hudebního divadla Karlín jen kvůli dnešnímu vyhlašování cen. Podle jeho ošacení se zdá, že se nestačil ani stavit doma a převléknout. Jakoby přijel rovnou z cest.

Tomáš Klus přijel na skok do Prahy, aby předal sošku Anděla za videoklip roku
Autor: Marek Pátek, Pavel Machan

20:33 Nominovaná kapela Mandrage je právě na scéně. Mladíci se kvůli svému vystoupení převlékli do světlých obleků, ale původně přišli v černých oblecích s kravatami stejné barvy.

Kapela Mandrage se kvůli vystoupení převlékla do světlého.
Autor: Pavel Machan
Mandrage zazpívali svou novou písni Tanči.
Autor: Pavel Machan

20:25 První soška je rozdána. Odnáší si jí zpěvák Dan Bárta.

Marta Jandová předala sošku Danovi Bártovi za zpěváka roku.
Autor: Pavel Machan

20:22 Smuteční šaty oblékla i rocková zpěvačka Marta Jandová, která předá první z cen. O Ivetě Bartošové však dosud nepadla ani zmínka.

Marta Jandová předala první z cen.
Autor: Pavel Machan, Marek Pátek

20:15 Zdá se, že letošním favoritem je černá barva. Většina zpěváků je oblečená do této smuteční barvy. Drží snad smutek za Ivetu Bartošovou?

V černé kožené bundičce a sukni odstartovala i začátek letošních cen moderátorka Adéla Banášová. V černé vystoupila také zpěvačka Anna K. se svým britským doprovodem.

Večerem provází Slovenka Adéla Banášová
Autor: Pavel Machan, Marek Pátek

Anna K. zazpívala na úvod přímého přenosu z udílení cen
Autor: Pavel Machan, Marek Pátek

20:00 Těsně před začátkem se v sále ještě mihotá Lenka Filipová, skladatel Michal Horáček nebo Lejla Abbasová. Ta dnes večer oblékla rozhodně nejbarevnější model.

Lejla Abbasová zvolila hodně barevný outfit.
Autor: Pavel Machan, Marek Pátek

19:57 Ostatní hosté dnešního večera už sedí v sále. Nejspíš se vyhlášení hudebních cen nemohli dočkat, a tak už přišli s několika hodinovým předstihem.

Podle našich informací by se kromě jiných měla na scéně objevit boubelka Ewa Farna nebo pěvecká stálice Anna K.

19:50 Divadlo Karlín bylo právě oslněno. Dovnitř totiž vstoupil zatím nejatraktivnější pár dnešního večera Táňa Vilhelmová s partnerem Vojtou Dykem. A Táňa si letos na svém vzhledu dala skutečně záležet. 

Jako matka tří dětí se blýskla v bílých mini šatech od návrhářky Gábiny Páralové. Luxusní postavu, kterou v nich předvedla by ji mohla závidět kdejaká dvacítka. Táňo bravo, s tímhle vzhledem ti Dyk nikam neuteče.

Jako kráska a zvíře. Sexy Vilhelmová úplně zastínila Vojtu Dyka.
Autor: Pavel Machan, Marek Pátek

19:45 Zálusk na sošku Anděla má také kapela Mandrage, která dorazila celá v černém.

Skupina Mandrage se vyfešákovala a objevila v Karlíně.
Autor: Pavel Machan, Marek Pátek

19:40 Další kráska bez přítele, která se objevila v divadle je zpěvačka Lenny. Plavovlasá dračice je dcerou populární zpěvačky Lenky Filipové. Lenny ale nechtěla být spojována se svou matkou, proto zvolila tuto přezdívku.

Dcera Lenky Filipové Lenny má také šanci dnes večer získat sošku Anděla
Autor: Marek Pátek, Pavel Machan

19:35 Markéta Konvičková není jediná žena, která zabojuje o zlatou sošku Anděle. V patách má totiž konkurentku Debbie. Ta stejně jako Konvičková zazářila v první Československé řadě Supestar, akorát s tím rozdílem, že Debbie vypadla hned na začátku.

Zpěvačka Debbi je také mezi nominovanými.
Autor: Pavel Machan, Marek Pátek

19:30 Letošní udílení cen Andělů se nenechala ujít ani finalistka první Československé Superstar Markéta Konvičková. Své štíhlé tělo, na kterém poslední roky tolik makala tentokrát schovala do černého županu se zlatavými kolečky. "Dneska jsem přišla v županu," přiznala Blesk.cz zpěvačka.

Škoda, že tím zakryla své sexy tělo. Pod černým pláštěm totiž skrývá kožené kraťásky, ve kterých by její štíhlé nožky určitě víc vynikly.

Zlatem poseté šaty předvedla Markéta Konvičková.
Autor: Pavel Machan

19:20 Na rozdíl od Krajča jeho kolega Petr Bende se mohl pochlubit dámskou společností. Doprovázela ho jeho manželka Zuzana. 

Zpěvák Petr Bende dorazil se svou manželkou Zuzanou.
Autor: Pavel Machan

19:10 Do sálu už usedla také kapela Kryštof v čele s frontmanem Richardem Krajčem. Ti si loni odnesli hned dvě sošky Anděla, a to v kategorii Skupina roku a Album roku. Krajčo překvapivě dorazil bez doprovodu své milenky Karin Babinské. 

Kapela Kryštof loni vyhrála hned dvě kategorie.
Autor: Pavel Machan

19:05 Mezi prvními hosty se v Karlíně objevil slovenský zpěvák Petr Nagy. Na sobě má džíny, kovbojské boty a černý kabát. Na něm hned čtyři kapsy.

Jako první dorazil zpěvák Petr Nagy.
Autor: Pavel Machan

Hudební divadlo Karlín se odbytím dvacáté hodiny zaplními hvězdnými tvářemi. Slovenská moderátorka Adéla Banášová odstartuje 23. ročník udílení cen Akademie a populární hudby - Ceny Anděl 2013. Budeme pro vás sledovat veškeré dění během celého večera.