Gábina už o této změně uvažovala delší dobu, až teď je to ale potvrzené úředně. Z malého Kristiána Kokty se stal Kristián Partyš. „Příjmení jsem mu nechala změnit jednak kvůli častému cestování, kdy jsem musela neustále vysvětlovat, proč se moje dítě nejmenuje stejně jako já. Ale hlavně také proto, že Kristián jde za chvíli do školy a já jsem nechtěla, aby tam šel s příjmením Kokta, které je v médiích pořádně propírané. Bála jsem se, že by ho kvůli tomu mohli děti ve škole třeba šikanovat,“ prozradila Partyšová Blesk.cz.

Moderátorka zkrátka nechtěla, aby byl její syn jakkoliv spojován s kauzou Kokty a jeho přítelkyně Ornelly Štikové. „Pepa byl zpočátku dost překvapený, ale když jsem mu to všechno vysvětlila, tak už nebyl problém,“ svěřila se Gábina.

Tímto poslední krokem udělala definitivní tečku za svou minulostí a teď se soustředí na budoucnost. Už delší dobu si hraje s myšlenkou, že si nechá uměle zvětšit prsa. Jenže tento nápad ji z hlavy vystrnadila jiná myšlenka. „Víc než nový prsa bych si teď moc přála další dítě,“ šokovala nás Partyšová. Kdo je tím adeptem na jejího dalšího potomka ale odmítla prozradit. Nového přítele sice přiznala krátce po rozvodu, ale jeho totožnost stále tají.