O tom, že se nad rájem stahují pomalu ale jistě mračna, si štěbetali vrabci na střeše už delší dobu. Nyní to krásná modelka potvrdila, se zlatníkem již pár netvoří. „Ano, je to tak. S Robertem jsme se rozešli,“ řekla Super.cz Sokolová.

Po pěti letech je tak opět sama, bez partnera. „Ani pro jednoho z nás to není jednoduché období. Snažím se proto soustředit na práci, abych přišla na jiné myšlenky, a to se mi docela daří,“ prozradila, jak se aktuálně cítí.

Naštěstí pro ni ale na nějaký porozchodový splín nemá čas a prostor. „Čekají mě magisterské státnice a připravuju si diplomovou práci, takže jsem naštěstí zavalená prací.“ V současnosti se totiž nachází v tureckém Istanbulu, kde právě plní své pracovní povinnosti.

A proč se tedy Hájek a Sokolová rozešli? Nikoho třetího za tím nehledejte, ani touhu usadit se a založit rodinu. Alespoň to tvrdí Kateřina. „Nebyla to ani jedna z těchto příčin. Myslím si, že důvod našeho rozchodu je naše věc, která by měla zůstat jen mezi námi dvěma, a nikomu cizímu do toho nic není,“ dodal na závěr.