Dušovala se, jak skvělého muže ve svém životě konečně potkala, a přitom ho měla jen rok a půl od začátku jejich vztahu podvést. Za její nevěrou prý stojí kulturista Michal Křivánek (36), který poskytl velmi otevřený rozhovor týdeníku Sedmička.

V něm popisuje velmi intimní chvíle ze setkání s Lucií Bílou. „Stalo se to čtrnáct dní potom, co jsme si vyměnili čísla. Bylo to v době druhého Talentu, tedy někdy v červenci nebo srpnu 2011,“ svěřil se kulturista. Podle něj byla Lucie v té době v Brně, on měl naplánované vystoupení s Danem Nekonečným v Ostravě a zpěvačka na něj velmi naléhala, aby za ní přijel. „Řekl bych, že jí šlo o to, o co jí šlo, tedy samozřejmě o sex,“ vzpomínal. Křivánek nakonec neodolal a Lucii podlehl.

Odpoledne plné vášnivých okamžiků mělo proběhnout v hotelu Holiday Inn. „Když mě přivítala, měla na sobě černý svetřík a červené tenké tepláky. Spodní prádlo neměla. Na svůj věk má poměrně dobrou postavu. Musím říct, že má poměrně velká a pevná prsa. Řekl bych, že silikony,“ přiznal svalovec, jenž prý s Bílou strávil v hotelovém pokoji celkem dvě hodiny.

Má raději tvrdší sex

S Lucií si Křivánek prý zpočátku jen povídal, pak to ale zpěvačka nevydržela a políbila ho jako první. Z nevinného polibku se pak strhla sexuální bouře. „Když přihlédnu k jejímu věku, musím říct, že je to zkušená ženská. A můžu prozradit, že má raději tvrdší sex,“ šokoval Křivánek, kterého si později kamarádi dobírali, že měl jejich společný okamžik zpeněžit.

Kulturista se netají tím, že i on chtěl nezávazný sex a v té chvíli mu bylo jedno, že má přítele. Obzvláště pak, když sama Bílá se o Makovičkovi před Křivánkem ani jednou nezmínila. A to přitom do světa už od začátku jejich vztahu vykřikovala, jak je šťastná a zamilovaná. Teď bude mít doma nejspíš hodně co vysvětlovat.